Leesjaar 2018

op 02 januari 2019 door

2018 is op zijn einde gelopen en je kan er de laatste tijd niet omheen vele blikken nog even terug op het voorbije jaar in het algemeen om zo hun doelen voor het hele jaar te kunnen vaststellen.

Ik kijk in dit artikel even terug naar mijn leesjaar 2018 eens kijken wat deze zoal in petto voor mij had.

Reading Challenge 2018

Ik startte het leesjaar 2018 met een doel van 20 boeken die ik wilde lezen en nu het jaar is afgelopen staat ik hier wel even sprakeloos naar mijn eindaantal te kijken van de 20 boeken las ik er uiteindelijk 50. En mag ik even zeggen dat dit mijn hoogste aantal boeken is die ik gelezen heb sinds ik weer begonnen ben.

Een mix van boeken en luisterboeken

Ik probeerde in 2018 voor het eerst het luisterboek uit en ik moet zeggen dat dit mijn leeservaring sterk heeft beïnvloed vooral het gemak ervan als je even niet in staat ben om zelf aan een boek te beginnen zeer gemakkelijk.

De tops en flops van 2018

De boeken die me van 2018 zeker zullen bij blijven zijn vooral Ragdoll, Nimmernacht en de laatste Namsara die waren echt helemaal top.

Ter wel Gezien de feiten, De groepering maar vooral De krijtman mijn een beetje tegenvielen in het afgelopen jaar.

Wat er voor 2019 zoal op de planning staat horen jullie in de loop van de komende weken aangezien ik er nog niet helemaal uit ben hoe ik 2019 ga aanpakken wat het lezen betreft.

Ik wens jullie alvast het allerbeste in 2019 toe en dat het een mooi leesjaar mag gaan worden.Reacties op: Leesjaar 2018

Meer informatie

Gerelateerd