Taveerne

op 10 maart 2018 door

Welkom in De Taveerne, het café van de Scifi/Fantasy club. Een verse spot om in maart weer verder te kunnen kletsen. Op deze plek kunnen wij elkaar beter leren kennen en gezellig keuvelen over boeken in het scifi/fantasy/horrorgenre en aanverwante zaken.

Heb je onlangs een goed boek gelezen en kun je niet wachten om dit met anderen te bespreken? Ben je juist ontzettend geteleurgesteld in een schrijver? Heb je laatst een fantasyfilm gezien en wil je iedereen overtuigen deze te gaan bekijken?

Dit kan allemaal in onze nieuwe clubspot: De Taveerne.

Let op: Gezelligheid staat voorop, dus een respect voor elkaar en elkaar meningen is belangrijk.

Taveernetopic 1: Hebben jullie al iets gelezen van WJ Maryson? Wat vinden jullie van zijn werk?

Voor 1 dag veranderde de naam van de Taveerne in Taveerne Maryson.  Op 10 maart was het namelijk 7 jaar geleden dat Wim Stolk aka WJ Maryson is gestorven. Wij eren deze schrijver, kunstschilder en musicus door hem in het zonnetje te zetten. Mocht je graag wat meer informatie willen hebben, lees dan het artikel dat Vanessa over hem schreef.

Taveernetopic 2: Stephen Hawking is overleden, wat vinden jullie van zijn werk?

Scroll naar beneden voor dit topic rondom deze wetenschapper.

Taveernetopic 3 : Welke fantasyklassieker zou je nog willen lezen? (voor de klassieker meeleesclub april)

 

 Reacties op: Taveerne

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Stephen Hawking

Stephen Hawking

Stephen Hawking (1942-2018) is een Engelse natuurkundige, kosmoloog, wiskundige en schrijver. Hij wordt beschouwd als een van de meest briljante theoretische natuurwetenschappers sinds Albert Einstein...

W.J. Maryson

W.J. Maryson

W.J. Maryson, pseudoniem van Wim Stolk (De Lier, 21 december 1950 – Kats, 10 maart 2011), was een Nederlandse fantasy-auteur. Hij werkte ruim twintig jaar als reclameschrijver voordat hij verder...