Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Klassieker Meeleesclub april: Kafka op het strand

op 29 maart 2020 door

April is traditioneel de lees-eens-wat-anders-maand, maar dit jaar staat door de Hebban Reading Challenge april ook in het teken van prijswinnaars. Daar maken we mooi gebruik van en daarom lezen wij in april hier op de SFF-spot bij klassieker meeleesclub Kafka op het strand van Haruki Murakami. Niet het meest voor de hand liggende boek als je aan SFF denkt, maar het is anders dan anders en het won de World Fantasy Award in 2006. Plus je zou hem ook nog kunnen afvinken bij Boeken met een naam in de titel.

Het is in tijden van Corona moeilijker aan boeken te komen als je afhankelijk bent van de bibiliotheek, vandaar dat we ook uit praktische overwegingen dit boek hebben genomen. Kafka op het strand is verkrijgbaar bij de online bibliotheek. Uiteraard mag je hem natuurlijk ook kopen of uit de kast halen als je hem al hebt.

Lees je mee? Zegt het voort, zegt het voort!

Wat zijn de voorwaarden?

We lezen allemaal binnen een maand het boek en bespreken onze ervaringen onder dit artikel. Gezelligheid staat voorop, dus een beetje respect voor elkaars meningen is belangrijk. Haak je af omdat je het boek echt niet leuk vindt, geen probleem, maar laat het wel even weten waarom je het niks vindt. Vind je dit juist het boek van de eeuw, ook dat willen we weten! Let wel op met spoilers als niet iedereen al zover is.

Leesclubvragen:

Gedurende de maand komen hier de vragen te staan. Als je zelf een vraag of opmerking hebt, stel ze hieronder gerust.

Veel leesplezier!



Reacties op: Klassieker Meeleesclub april: Kafka op het strand

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Haruki Murakami

Haruki Murakami

Haruki Murakami is een Japanse schrijver en vertaler. Hij onderscheidt zich van ...