Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Nederfantasy

op 14 april 2020 door

Dit artikel is verplaatst en vernieuwd. Klik hier voor het actuele overzicht.

Er is vaak meer Nederfantasy dan je denkt! Wij vinden het belangrijk om juist ook aan deze boeken aandacht te besteden. Hier vind je een overzicht van al onze artikelen rondom Sciencefiction, Fantasy, Horror en aanverwante boeken van Nederlandstalige auteurs.

Overzicht Nederfantasy

In dit overzicht vind je auteurs (sommige verscholen onder een Engels klinkend pseudoniem) van oorspronkelijk Nederlandstalige fantasy, science fiction en horror. De auteurs zijn gerangschikt op alfabetische volgorde van hun achternaam. Onder de auteur staan zijn of haar boeken vermeld.

Uit de pen van

Zo'n lange lijst kan het echter lastig maken om een boek te kiezen, zeker als je nog niet zo bekend bent met Nederfantasy. In onze artikelreeks Uit de pen van... willen we daarom elke keer een andere Nederfantasy auteur én een boek van deze auteur uitlichten.

Verwacht en Verschenen

Elke maand kijken we uit naar nieuwe fantasyboeken van eigen bodem. Wij gaan op zoek naar Nederfantasy die bijna uitkomt én naar Nederfantasy die net verschenen is.

2020

November Nedermaand

Om al die fantastische oorspronkelijk Nederlandstalige pareltjes ook eens in de schijnwerpers te zetten, organiseren wij de November Nedermaand. Tijdens deze maand plaatsen we artikels over oorspronkelijk Nederlandstalige fantasyboeken: recensies, interviews, leestips en nog veel meer!

2018



Reacties op: Nederfantasy

Meer informatie