Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Gezocht: Personages die liefde nodig hebben

op 14 februari 2018 door

Iedereen heeft een beetje liefde nodig en niet alleen met valentijnsdag. Onze eigen matchmaker Marjolein wil daar dit jaar bij helpen. Is jouw favoriete personage alleen geëindigd? Vertel ons meer over hem of haar en waarom hij/zij liefde verdiend. Marjolein zal de juiste persoon voor ze vinden en ze samen op date sturen. Voor iedereen een happy-end!

Het idee is opgekomen tijdens het lezen van het boek Strijder van Julie Kagawa. Bij een driehoeksverhouding is er bijna altijd een verliezende partij. Dit kan lijden tot depressies of in erge gevallen slechte schurken. Wij willen de wereld redden en zorgen dat ook deze personages geluk vinden en er niet op uitgaan om de wereld te vernietigen. Dit is niet zoals de Rip it or ship it tag waarbij willkeurig namen worden getrokken. Wij gaan op zoek naar echte liefde.

Lees je deze oproep en heb je zelf wat liefde nodig. Ben jij opzoek naar iemand die jouw liefde voor Fantasy en Science Fiction boeken deelt? Ook onze lieve lezers helpen wij graag. Laat het hieronder weten en wie weet vind jij wel de liefde van je leven of gewoon een leuke nieuwe vriend of vriendin.



Reacties op: Gezocht: Personages die liefde nodig hebben

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Julie Kagawa

Julie Kagawa

Julie Kagawa is de internationale bestsellerauteur van bekende Young Adult-serie...