10X Boeken waar wij naar uitkijken in juni!

op 05 juni 2019 door

Maandag deelden we met jullie alle nieuwe boeken die deze maand verschijnen in dit overzicht. Onze lijstje worden langer en langer, die van jou vast ook! Wij maken dan ook een leesplanning om goed bij te kunnen houden wat we allemaal willen lezen en natuurlijk om onze ervaringen met jullie te delen. Maar van al die boeken springt er altijd wel eentje uit waar we net iets meer naar uitkijken. Daarom delen we vandaag met jullie onze boeken waar we het meest naar uitkijken in juni!

Door Janneke

Helma

ebbe2f226f5a103b48b958cc72ca458c.png

In juni staan er veel mooie boeken op mijn leesplankje zoals de heerlijk zomerse feelgood Zomer in Carrick Park van Kirsty Ferry en De aardbeiendief van Joanna Harris en niet te vergeten Verknocht van Lisette Jonkman. Maar het allermeest kijk ik uit naar het derde deel van de Rata station-trilogie De legende van de vuurberg van Sarah Lark. Dat wordt hopelijk 688 pagina's genieten!

Lore

Ik kijk er heel erg naar uit om in juni de nieuwe Sarah Lark te lezen! Het derde deel van de Rata-Station-trilogie verschijnt en ik werd helemaal verliefd op deze serie. Ik kan dus niet wachten op dit derde, en spijtig genoeg ook het laatste deel.

Diana

bc461e6f8f134092bb38b705f8f34527.png

Eigenlijk heb ik nog niet echt vooruitgekeken naar wat ik in juni ga lezen. Ik heb een mooi stapeltje in de hobbykamer liggen en daar pak ik steeds het bovenste boek vanaf, wat nu voornamelijk nog boeken uit eigen kast zijn. Boeken die ik al eerder genoemd heb en die ik nog steeds niet gelezen heb. Maar... Eind juni komt de nieuwe Gillian King uit, Ik mis je en naar dit boek kijk ik enorm uit! Ik denk dan ook dat voor het einde van de maand dit verhaal al verslonden zal zijn!

Marieke

d5f270be98ddea44538ec7b13958f12f.png

Mijn planning voor juni is gelukkig nog niet zo heel erg vol, dat betekent dat er ook ruimte is voor boeken die al wat langer liggen te wachten, of die ik juist recent heb gekocht en heel graag wil lezen. Zo wil ik graag De boekwinkel voor gebroken harten gaan lezen.
Waar ik ook erg naar uitkijk, zijn de twee boeken in juni uit gaan komen bij een nieuwe uitgeverij: choclit, namelijk Zomer in het kunstcafé en Zomer in Carrick Park. Volgens mij zijn dat heerlijke zonnige zomerse boeken vol liefde.

Sanne

a63f79ee75ebe0f2391aa9e5cee64725.png

Elke week kijk ik wel een keertje bij Storytel welke boeken er gaan verschijnen. Enthousiast zet ik ook daar mijn boekenplankje vol met boeken die ik wil gaan luisteren. Al enige tijd staat daar Verleidelijk lekker van Madeleine Kerseboom te wachten. Als het goed is verschijnt het boek begin juni, daar kijk ik naar uit.

Marleen

94cb2ff04a85272e4ac3f4272c8cffde.png

In juni verschijnen er zoveel toffe boeken! Helemaal bovenaan mijn lijstje staat Ik niet op jou van Sally Thorne. Hoewel ik dit boek in het Engels al heb gelezen, kan ik echt niet wachten op de vertaling! Ook kijk ik uit naar Mijn leven na jou en net als Helma naar Verknocht van Lisette Jonkman. O, zoveel boeken om naar uit te kijken! Mag ik er ook wat tijd bij?

Renate

653c8840c486f75fe4ea4df17b5480f2.png

Er komt zoveel moois deze maand op mijn pad hoop ik, ik kijk uit naar Verloren soldaten van Liz Trenow, gaat over de Eerste Wereldoorlog, ben benieuwd naar dit verhaal,

Ook kijk ik uit naar Ik mis je van Gillian King, vond de cover al mooi, en lijkt mij leuk om over de stad waar ik eigenlijk werk te lezen.

Mandy

e9e46e3bb53bed09aaae54b006807cb7.png

Hij werd in het vorige artikel van deze reeks al een paar keer genoemd, maar nu staat ie dan ook echt op de planning deze maand en hebben we het boek binnen mogen krijgen. Ik heb het over Zonder mij van Dani Atkins. Na de eerste zeer positieve reacties ben ik echt heel erg benieuwd geworden. Ik kijk er dan ook erg naar uit om dit boek snel op te mogen pakken.

Janneke

Juni wordt een drukke leesmaand voor mij, maar ik kijk er nu al naar uit want ik heb er eindelijk weer tijd voor! Echt genieten. Ik heb nog klaar staan Zonder mij van Dani Atkins. Daar kijk ik heel erg naar uit omdat ik de vier- en vijf sterren beoordelingen al voorbij heb zien komen! Ik was ontzettend onder de indruk van Versplinterd, iets minder door Duet met jou, maar volgens mij wordt Zonder mij weer een hele bijzondere. Ik kijk er in ieder geval naar uit! 

6654f9065abb6a13fe54d137c6020893.png

Naar welk boek kijk jij het meeste uit in juni?Reacties op: 10X Boeken waar wij naar uitkijken in juni!

Meer informatie

Gerelateerd