Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

10x Boeken waar wij naar uitkijken in maart

op 04 maart 2019 door

Onze lijstjes zijn lang en elke maand komen er weer nieuwe boeken bij! Er is haast niet tegenop te lezen, maar toch lezen we zo heel wat af met zijn allen. We zijn natuurlijk gek op lezen, maar we vinden het ook zo leuk om jullie te voorzien van recensies, boekentips en allerlei leuke artikelen. Enige planning is hierbij noodzakelijk en wij kijken regelmatig vooruit om te zorgen dat we bepaalde titels op tijd uit hebben. Door deze planning verheugen we ons extra op bepaalde boeken die we gaan lezen. Daarom hebben we vandaag een lijstje voor je met tien boeken waar wij het meest naar uit kijken om te gaan lezen in maart!

- Door Janneke -

d41debffa7b4179c9d7959b400f9dea5.png

Marieke

Waar ik naar uit kijk? Het is een boek dat voor me ligt en wat vandaag bij de post zat. Ik heb weer eens mazzel en heb een vooruitleesexemplaar ontvangen van Ik wist het al van Kristin Harmel. Zij schreef al meerdere boeken, onder andere de bestseller Als we elkaar terugzien.

In Ik wist het al gaat het over een vrouw die in de rouw is. Ze vindt een nieuwe liefde, maar twijfelt. Dan gaat ze gebarentaal leren. Het contact met dove kinderen en hun begeleider zorgt dan voor nog grotere twijfels. Ik ben zeer benieuwd hoe dat verhaal zich ontwikkelt.

Diana

In maart kijk ik enorm uit naar Soms voor altijd van Abbi Glines. Voor mij is Glines' altijd een heerlijk toetje tussendoor. Boeken die ik in één of twee avonden uit heb, omdat ik ze gewoon moet verslinden. Dit deel gaat over Cage en Eva en ik weet nog dat ik het eerste boek over hen echt heel goed vond. Dus de verwachtingen zijn ook erg hoog!

Janneke

Er zijn zo veel boeken waar ik op dit moment naar uitkijk om te gaan lezen. Zoals De eeuwige tijd van Deborah Harkness, maar ook Het Rosie resultaat. Maar waar ik denk ik het allermeest naar uitkijk is om De leesclub aan het einde van de wereld van Sophie Green te lezen samen met Celesta! Van Marieke en Helma kreeg het boek al vier sterren dus dat is een goed vooruitzicht!

a3c24ca6ccc4e3fe533050bbf1bc3138.png

Mandy

Ik kijk er heel erg naar uit om Het Rosie resultaat te lezen voor een groepsread op onze spot. Het is alweer een tijdje terug dat ik de eerste twee delen las, maar ik vond de hoofdpersoon meteen fantastisch en ik heb zo vaak hardop moeten lachen! Ik ben heel benieuwd of dit derde boek net zo hilarisch is en hoe de zoon van Rosie en Don is en of hij een beetje op Don lijkt.

Lore

In maart kijk ik er naar uit om Daar gaat de bruid van Kaat De Kock te lezen! Ik heb het geluk om dit te mogen lezen voordat het verschijnt. Ik lees graag eens boeken van Vlaamse auteurs en haar eerste boek was een succes.

Ik kijk deze maand ook uit naar Mijn belofte aan jou van Colleen Hoover. Ze heeft altijd geweldig leuke boeken, met een boodschap. Ik ben heel benieuwd wat het deze keer gaat zijn en of het zo'n succes gaat zijn als Nooit meer, mijn all time favorite!

9778f3c8cb9b8295543ebb4c85007262.png

Marleen

Ik kijk er heel erg naar uit om De fout van Elle Kennedy en Mijn belofte aan jou van Colleen Hoover te lezen. Voor mij zijn het allebei favoriete auteurs en ik ben heel benieuwd of ik er wederom weer van ga genieten!

dbdf82d1412f42e0e5d7b5b560dc76fd.png

Sanne

Aan februari heb ik een beetje een 'mweh'-gevoel overgehouden en ik weet nog even niet waar ik aankomende maand zin in heb. Misschien dat ik Zwaar beproefd van Chantal van Gastel maar eens ga oppakken om uit mijn dipje te komen. Of wie heeft er een andere tip voor mij?!

Nathalie

Ik val in herhaling, want ik kom steeds niet toe aan dit boek, maar in maart ga ik echt aan After 1: Hier begint alles van Anna Todd beginnen. In april komt de film uit, daar ben ik ook best nieuwsgierig naar.

26872cacd292a995a0dfe706f958fc67.png

Renate

Kijk heel erg uit naar De eeuwige tijd van Deborah Harkness dat ik voor een genre melange met SFF-club mag lezen, heel benieuwd naar. Het is toch net iets anders wat ik meestal lees, maar het lijkt mij een heel mooi boek, de achterflap deed ergens een belletje rinkelen en doet me denken aan de serie True blood. Maar ga er lekker blanco aan beginnen!

Helma

Deze maand kijk ik uit naar Wij zijn de Bickers! van Simone van der Vlugt. Ik vind haar thrillers en historische romans altijd erg fijn om te lezen. Dit is weliswaar een non-fictie boek over de Amsterdamse regentenfamilie Bicker maar ze heeft de feitelijke geschiedenis afgewisseld met beschrijving van feesten, kleding, geboorten, liefde en vriendschap. Dus toch een klein beetje feelgood.

Een ander boek waar ik net als Renate erg naar uitkijk is De eeuwige tijd van Deborah Harkness. Het gaat over vampieren maar ook die zijn verliefd! Dus een mooie genremelange Feelgood/Fantasy.

6654f9065abb6a13fe54d137c6020893.png

Wij hebben weer genoeg dus om naar uit te kijken deze maand! Naar welk boek kijk jij het meeste uit en heb je nog een leuke tip voor Sanne? Laat het ons weten in een reactie!



Reacties op: 10x Boeken waar wij naar uitkijken in maart

Meer informatie

Gerelateerd