Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De nieuwe boeken van december!

op 02 december 2018 door

Het is december en dat betekent dat het tijd wordt om een verlanglijstje te maken! Deze maand kunnen we onze lijstjes weer vullen met boeken die we heel graag aan onze boekenkasten willen toevoegen. Er verschijnen in december wel minder boeken dan we gewend zijn, maar toch hebben we weer prachtige exemplaren gevonden. Mocht je extra inspiratie nodig hebben kijk dan bijvoorbeeld vooral naar de nieuwe boeken van september, oktober en november, want daar stonden ook weer prachtige titels tussen. 

Door Janneke

87eaf985a758d7e7cd6e2daab9fe7e2a.jpg

a9167f387662a398f70680b924b2d924.png

 

De baas - Vi Keeland (4 december)

Reese is op een date die ongelooflijk saai is, dus spreekt ze op de voicemail van een vriendin in dat ze zo gauw mogelijk teruggebeld wil worden met ‘een noodgeval’, zodat ze weg kan. Een knappe man die langsloopt en haar woorden opvangt voorspelt dat haar date die list sowieso zal doorzien. Hij mag dan wel bijzonder sexy zijn, toch laat Reese hem weten dat ze niet zit te wachten op zijn advies. Hij loopt grijnzend terug naar zijn eigen gezelschap.

Terug aan tafel blijft haar date tegen haar aan praten, totdat ineens de knappe bemoeial met zijn date aan haar tafel verschijnt. Hij stelt zich voor als Chase Parker, en tot haar verbazing doet hij alsof hij haar neef is en maakt er een dubbeldate van. Hij verzint de meest bizarre en hilarische verhalen over hun zogenaamde gezamenlijke jeugd, en Reese doet met een uitgestreken gezicht mee. Zo wordt de date from hell ineens een stuk leuker. 

Aan het einde van de avond gaan ze ieder hun eigen weg zonder telefoonnummers uit te wisselen. Reese gaat ervan uit dat ze Chase nooit meer zal zien… Tot ze een maand later een leuke nieuwe baan vindt. Haar nieuwe baas? Chase Parker.

Affaire - Olivia Lewis (17 december)

Luci en Josh kunnen elkaar niet met rust laten, ze gaan door met hun affaire en nemen steeds meer risico’s. Josh ontdekt dat Benjamin een behoorlijk geheim met zich meedraagt en besluit dit tegen hem te gebruiken. Langzaam maar zeker beginnen de verhoudingen te veranderen. Benjamin doet een boekje open over Luci en lijkt steeds verder bij haar weg te drijven, ze hebben allebei geen vat meer op hun huwelijk en de sfeer tussen hen is ver beneden nul.

De relatie tussen Luci en Josh wordt ondertussen steeds serieuzer, waar Josh veel moeite mee heeft. Zijn enorme onzekerheid staat hem in de weg en hij twijfelt aan alles. Wanneer Benjamin toegeeft flink in de problemen te zitten, beseft Josh dat hun levens behoorlijk zullen gaan veranderen. Luci verklaart hem haar liefde, maar kan hij dit accepteren?

De bom barst uiteindelijk na een feestje bij de familie King thuis, er komt een schokkende waarheid boven tafel. Josh neemt hierna een wel heel rigoureuze beslissing.

Affaire is het tweede deel in de King-trilogie. Eerder verscheen deel 1 Spelen met vuur. Marleen en Janneke vertellen je wat ze van dit boek vonden in dit artikel.

1cacbe829f759934e5cfd76225a3797e.png

Onder de sterren van Montpellier - Marina Folkers (6 december)

Cleo wil het liefst ver weg van de roddels die haar achtervolgen. De kans om een paar maanden naar Zuid-Frankrijk te gaan, grijpt ze dan ook met twee handen aan. Ondanks haar verlangen om onzichtbaar te blijven, is een ontmoeting met de aantrekkelijke Luc onvermijdelijk: deze Fransman woont pal naast het huis waar Cleo verblijft. Ze voelt zich op haar gemak bij hem en geeft zich steeds meer bloot. Maar is haar vertrouwen in hem wel terecht?

Luc, die eigenlijk niet zit te wachten op gezelschap, schiet Cleo in nood steeds te hulp. Hiermee slaat hij een weg in die hem voor belangrijke keuzes stelt. Wat moet hij wanneer hij beseft dat hij bij Cleo geen kans zal maken als ze erachter komt wie hij daadwerkelijk is? 

Nooit meer alleen - Bella Andre (13 december)

De neefjes en nichtjes die de Seattle-tak van de familie Sullivan vormen, vinden met vallen en opstaan de ware liefde.

Rafe Sullivan is een succesvolle privédetective die al heel wat vreemdgangers in Seattle op heterdaad heeft betrapt. Door zijn werk is hij sceptisch geworden over ware liefde. Om even aan zijn drukke leven te ontsnappen, keert hij terug naar het vakantiehuis waar hij in zijn jeugd zo veel prachtige zomers heeft doorgebracht. Het huis blijkt ernstig in verval te zijn geraakt, maar het lieve buurmeisje daarentegen is tot bloei gekomen…

2484f6868831742bb321fd1f62e7f21f.png

Laat me niet alleen - Sarah Armstrong (6 december)

Als Anna nieuwe buren krijgt en de blauwe plekken van hun jonge dochtertje ziet, belt ze de politie en kinderbescherming. Maar niemand luistert. Dus als de 5-jarige Charlie aanbelt en om hulp vraagt, weet Anna dat het op háár aankomt.

Wat zou jij doen? Zou jij het kind in je auto zetten en wegrijden? Zou je het kind verborgen houden en naar de andere kant van het land rijden? Zou je liegen tegen de politie? Tegen haar moeder? Hoe ver zou jij gaan om het kind van een ander te redden?

Als de tulpen bloeien - Susan Mallery (4 december)

Kelly Murphy is gek op routine, het leven kan haar niet gelijkmatig genoeg zijn. Dus voor haar geen heftige emoties, geen rare uitspattingen. Zelfs haar werk, tulpen kweken, verloopt altijd volgens hetzelfde ritme. Haar rust verdwijnt op slag als er twee opmerkelijke dingen gebeuren. Griffith Burnett, ooit de knapste jongen van de school, lijkt opeens geïnteresseerd in haar. En Olivia, haar mooie, geslaagde en wat haar betreft onwelkome zus, keert na tien jaar onverwacht terug in Tulpen Crossing.

Maar daar blijft het niet bij. Nu het lot eenmaal bepaald heeft dat het leven van Kelly Murphy op de schop moet, dienen de onverwachte gebeurtenissen zich in rap tempo aan. Toch ontdekt ze dat verandering niet per se slecht hoeft te zijn. Want zussen kunnen elkaar ook steunen, merkt ze... en soms leidt een heftige emotie juist tot iets heel moois!

869c9950c39af1f938a0076ab60fcc96.png

Magie onder de mistletoe - Jennifer Drew (4 december)

Vlak voor kerst vertelt Olivia Kearns' baas haar dat ze te braaf overkomt voor haar pr-baan. Het mag allemaal wel wat sexyer, vindt hij. Wanhopig vraagt ze haar ex, Nick Matheson, of hij haar wil helpen bij het veranderen van haar imago. Niet alleen kent hij haar goed, hij is de veiligste instructeur die ze zich kan wensen. Want het vuur dat ooit tussen hen oplaaide, is allang gedoofd, toch?

Romance in de sneeuw - Scarlet Wilson (4 december)

Grace Ellis is gek op kerst, maar sinds haar oma er niet meer is, werkt ze liever tijdens de feestdagen. Dan vraagt haar baas, Finlay Armstrong, of ze hem wil vergezellen naar het kasteel in de Schotse hooglanden waar zijn familie de kerst doorbrengt. Ach, wat afleiding kan geen kwaad. En ze is toch veel te verstandig om zomaar verliefd te worden op de knappe tycoon? Helaas heeft ze geen rekening gehouden met de magie van Kerstmis...

87eaf985a758d7e7cd6e2daab9fe7e2a.jpg

Welke boeken zou jij het liefst aan jouw boekenkast willen toevoegen?



Reacties op: De nieuwe boeken van december!

Meer informatie

Gerelateerd