Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De week van .... Lore

op 19 juli 2020 door

Ondertussen begint het al een wekelijkse traditie te worden op zondag! Het is tijd voor De week van... Hier lees je waar we deze week mee bezig zijn geweest, wat we hebben gelezen en ons absolute feelgood en baalmoment. Vandaag is het de beurt aan Lore. 

- Door Lore - 

Deze week was een topweek! Na al de overuren en weekends werken had ik deze week eindelijk twee dagen vrijaf. Als voltijds werkende en al de extra werkuren die bij corona komen kijken is dit altijd iets om naar uit te kijken. Ik heb dan ook een extra fijne week om met jullie te delen. 

eb51e32fa194e52afebc72030722ad75.png

Dagboek van mijn week 

Maandag

Vandaag was een gewone werkdag. Na het werken kwam ik thuis en stond mijn vriend in de keuken al te koken. Zo konden we extra snel aan tafel en genieten van onze vrije avond samen thuis. Na het eten deden we nog wat huishouden en toen besloot ik met mijn boek in de zetel te kruipen. Ik ben al sinds zaterdag avond aan het lezen in Onbereikbaar van Rebecca Yarros

Dinsdag

Opnieuw moest ik werken vandaag. Ik begon iets later dus ik had 's ochtends al wat tijd om verder te lezen in Onbereikbaar. Dinsdagmiddag kreeg ik ook het goede nieuws dat ik vrijdag een extra dagje vrijaf kreeg. Ik was donderdag al thuis om mijn overuren wat te verminderen omdat ik zondag gewerkt had dus die extra dag zorgt ervoor dat ik een lekker lang weekend heb. Na het werk zitten we weer in ons gewoonlijke ritme. Mijn vriend kookt, we eten en ruimen samen op. Ik lees nog verder in Onbereikbaar maar kan het nog net niet uitlezen omdat ik morgen weer moet werken. 

Woensdag

Vandaag was een uitzonderlijk drukke dag op het werk. Ik was later thuis dan verwacht en had helemaal geen energie meer. Na het eten deed ik toch nog wat huishouden, maar ik besloot al snel dat ik eerst Onbereikbaar uit moest lezen. 

Donderdag

Mijn eerste vrije dag! Vandaag was mijn vriend werken dus ik was alleen thuis. Ik begon mijn dag met het lezen van Onverwacht van Rebecca Yarros. Ik ging naar de winkel en herschikte mijn boekenkast nog een beetje. Hier was ik twee weken geleden al mee begonnen, maar ik had nog geen tijd gevonden om het af te maken. Deze dag was dus ideaal! Na het herschikken ruimde ik nog wat op in de zolder. Mijn vriend kon vroeger vertrekken op het werk dus we hadden nog een hele namiddag om samen te spenderen. Naast lezen, spelen we ook graag gezelschapsspelletjes. De ideale tijdsbesteding op deze avond. 

Vrijdag

We besloten het wat rustig aan te doen vandaag. Het weekend belooft heel druk te worden dus een rustige dag is ideaal. Ik lees Onverwacht uit en twijfel heel lang over mijn volgende boek. Uiteindelijk kies ik voor Geluk komt in de zomer van Michelle Visser. In de namiddag gaan we even op pad, we gaan langs een tuincentrum en een meubelwinkel. We kijken ook nog eens wat we gaan doen in onze vakantie. Deze is pas in augustus, maar we hebben allebei nood om er toch echt even tussenuit te gaan. Twee weken gewoon thuis zitten hebben we allebei geen zin in. We zoeken dus wat huisjes op in Frankrijk waar we nog kunnen boeken om er een autovakantie van te maken. In de namiddag lezen we nog even en dan is het tijd voor onze vrijdagavondmaaltijd. Vrijdag is meestal frietjesdag bij ons, na een lange werkweek hebben we geen zin in koken. Vandaag is het eens tijd voor iets anders dus beslissen we om kebab te bestellen. Deze avond hou ik nog een rustige leesavond. 

Zaterdag

Vandaag gaan we langs bij mijn beide ouders. Ze zijn gescheiden dus we maken er altijd een daguitstap van. 's Ochtends vertrekken we en dan gaan we eerst langs mijn mama om dan na een paar uurtjes eens dag te zeggen bij mijn papa. Zo spenderen we ook dit weekend. 's Avonds rijden we naar de ouders van mijn vriend om daar te overnachten. Ik sluit mijn zaterdag af met nog een paar hoofdstukken uit Geluk komt in de zomer

eb51e32fa194e52afebc72030722ad75.png

Mijn feelgood moment van de week

Het nieuws dat ik op dinsdag kreeg over mijn extra vrije dag op vrijdag maakte mij helemaal happy. Ik heb er dan ook echt van genoten om vier dagen op rij vrij te hebben. 

Mijn baalmoment van de week

Voorlopig heb ik mijn ideale vakantieplek nog niet gevonden. Ik wil echt graag een weekje weg dus het is heel erg balen dat ik niet meteen vind wat ik wil. Ik geef het nog niet op, maar na vrijdag een paar uur te zoeken zakt de moed me toch even in de schoenen. 

eb51e32fa194e52afebc72030722ad75.png

Hoe was jullie week? Had jij net als ik een feelgood en een baal moment deze week? Laat het ons weten in een reactie! Volgende week vertelt Marieke over haar week. 



Reacties op: De week van .... Lore

Meer informatie

Gerelateerd