Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leestips gezocht voor Fabulous Feelgood - Helma

op 16 mei 2020 door

Lezen willen we allemaal. De kasten staan vol, de ereader meestal ook en dan nog lopen we de boekwinkels en bibliotheken plat voor nog meer leesvoer. Helaas kunnen we niet alles lezen wat gedrukt wordt.

Maar stel nu dat jij als feelgoodlezer net dat ene boek mist, dat geweldig mooie, fantastische boek dat jij eens las en waarvan je vindt dat eigenlijk alle feelgoodlezers het zouden moeten lezen. Het zou toch zonde zijn als dat niet wat aandacht krijgt? Daarom geven wij jou nu de kans om dat ene speciale boek te tippen!

fbd4dc973d5402ac55e4c7c59f863631.jpg

Een leestip voor Helma

Deze maand vragen we een leestip voor Helma. Kijk eens op haar profiel zodat je een beetje weet wat ze zoal leest en kies dan een boek waarvan je denkt dat het bij haar past. Of daag haar uit met een boek dat buiten haar comfortzone ligt. Natuurlijk kan ze niet alle tips gaan lezen, maar haar -wil ik lezen- lijstje zal zeker worden uitgebreid. Uit alle gegeven tips zal kan ze kiezen wat ze wil gaan lezen, of welke boeken op haar leeslijstje komen. En wie weet zie je later jouw leestip terug in een blog van Helma. Doe je mee?

Laat van je horen en tip!



Reacties op: Leestips gezocht voor Fabulous Feelgood - Helma

Meer informatie