Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Liefde in de lucht: deel 2 en deel 3

op 23 juli 2019 door

Het is de laatste dinsdag van juli en dat betekent dat er weer een nieuw deel van het feuilleton Liefde in lucht beschikbaar is. In deel 2 zat Hannah vast in een vliegtuig in Rome. Marieke en Janneke lazen dat deel en delen vandaag hun mening. In deel 3 gaat Hannah naar Ibiza en daar kijken we vast naar vooruit.

Korte samenvatting Liefde in de lucht

Liefde in de lucht is de humoristische nieuwe serie van Petra Kruijt, bekend van Laat me jou zijn en De mannenmakerLiefde in de lucht gaat over de achtentwintigjarige Hannah, die net haar stewardessencursus heeft afgerond. Na een tijdlang als serveerster te hebben gewerkt, heeft ze besloten iets te gaan doen wat haar echt leuk lijkt, namelijk stewardess zijn. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot... Perfect voor de lezers van Jill Mansell, Bridget Jones, en Lauren Weisberger!

0af9a705f34ec04be95a3d98d60b025b.jpg

Liefde in de lucht 2
Hannah in Rome

Na een flitsbezoek aan Rome is Hannah klaar voor de terugvlucht naar Amsterdam. Maar het vliegtuig is dat helaas niet… Door de vertraging beginnen passagiers te morren en te klagen en het kost Hannah steeds meer moeite om vriendelijk te reageren. Ondertussen zorgen een collega die gaat trouwen en een passagier die twijfelt over een aanzoek ervoor dat ze haar eigen mislukte liefdesleven overpeinst. Haar carrière zit nu in de lift, maar hangt er ook liefde in de lucht?

Marieke
Minder vliegen deze keer, want Hannah staat grotendeels in Rome aan de grond. Wel heeft ze weer een geweldige ervaring met een lastige reiziger. Die scenes zijn steeds erg grappig. Helaas hebben we nu ook niet zoveel van Rome mee kunnen maken, maar ja dat kon Hannah zelf ook niet.
Wat heel leuk is in deze aflevering, is dat we Hannah beter leren kennen en wat meer over haar verleden te weten komen. Tss, dat ze die Anthony zo lang in huis heeft gehad. Wat een vreselijke nietsnut. Ik hoop voor haar dat er wat beters langskomt.

Janneke
Helemaal mee eens Marieke! In het eerste deel werd al gehint naar haar liefdesverleden en viel de naam Anthony ook, maar nu werd er wat meer duidelijk over haar verleden en haar relatie met Anthony. Wat een stomme vent! Ik zie Hannah liever met een leukere vriend in de toekomst! 

Wat ik ook erg leuk vond aan deze aflevering en dat vooroordeel wordt ook letterlijk zo aangesproken, is dat het 'stewardess zijn' echt heel wat meer is dan alleen een serveerster in de lucht. Zo was Hannah in deze aflevering ook een relatietherapeut haha. Dat gaat misschien wat ver, maar leuk voor het verhaal is het wel! En zo ook weer deze keer een vervelende passagier, wat kunnen mensen toch raar doen. 

Tijdens de afsluitende borrel die ze drinkt met haar vriendin, hint Hannah al naar een nieuwe bestemming! Ik ben erg benieuwd naar het volgende hoofdstuk. 

0af9a705f34ec04be95a3d98d60b025b.jpg

Liefde in de lucht 3
Hannah in Ibiza

Deze aflevering gaat Hannah een paar dagen met vriendin Myrthe naar het Spaanse eiland. Ze kijkt ernaar uit om lekker alles los te laten, te zonnen en te feesten. Ze had er alleen geen rekening mee gehouden hóé los sommige dingen gaan op Ibiza. Net zomin als ze eraan had gedacht om goede schoenen in te pakken om over de keitjes van Ibiza-stad te lopen… En wat ze al helemaal niet zag aankomen, is dat Myrthe op het eiland een verliefdheid opdoet.

Marieke
O Leuk Ibiza. Daar ben ik zelf ook eens geweest. Ik was 19 en ging voor het eerst alleen op vakantie naar het buitenland. Dat was met Club Escolette, een organisatie die jongerenreizen organiseerden. Wat een geweldige vakantie was dat. Ibiza is echt een geweldig (party)eiland met mooie stranden een veel gelegenheid om uit te gaan. Dat hoeft voor mij nu niet meer, maar ik zou nog best eens terug willen.

Ik ben benieuwd hoe het voor Hannah zal zijn, een verliefdheid? Er hangt liefde in de lucht!

Janneke

Liefde voor Myrthe? En Hannah dan? Ik ben erg benieuwd naar het volgende deel. Ibiza, leuk! Ik ben daar zelf nog nooit geweest, maar ik kijk er naar uit om mee te gaan op reis met de twee vriendinnen. 

0af9a705f34ec04be95a3d98d60b025b.jpg

Wil je liever luisteren? De delen van Liefde in de lucht zijn nu ook te luisteren via Storytel en binnenkort ook bij de Luisterbieb!

Op de laatste dinsdag van augustus komt deel 4, dan komt ook weer de volgende blog. Daarin vertellen wij wat wij vonden van het tweede deel over Rome en plaatsen we weer een korte samenvatting van het nieuwe deel.

Hebben jullie Parijs en Rome al gelezen en gaan jullie ook weer verder in Ibiza? Laat het ons weten in een reactie onder deze blog!



Reacties op: Liefde in de lucht: deel 2 en deel 3

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Petra Kruijt

Petra Kruijt

Hoi, wat leuk dat je hier bent! Ik ben Petra Kruijt en mijn leven bestaat voor e...