Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Liefde in de lucht: deel 3 en deel 4

op 27 augustus 2019 door

Het is de laatste dinsdag van augustus en we hebben weer een deel van het feuilleton Liefde in lucht gelezen en er is een nieuw deel beschikbaar. In deel 3 ging Hannah met een vriendin naar Ibiza. Marieke en Janneke lazen dat deel en delen vandaag hun mening. In deel 4 gaat Hannah naar Rejkjavik en daar kijken we vast naar vooruit.

Korte samenvatting Liefde in de lucht

Liefde in de lucht is de humoristische nieuwe serie van Petra Kruijt, bekend van Laat me jou zijn en De mannenmakerLiefde in de lucht gaat over de achtentwintigjarige Hannah, die net haar stewardessencursus heeft afgerond. Na een tijdlang als serveerster te hebben gewerkt, heeft ze besloten iets te gaan doen wat haar echt leuk lijkt, namelijk stewardess zijn. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

0af9a705f34ec04be95a3d98d60b025b.jpg

Liefde in de lucht 3: Stewardess Hannah op Ibiza

Samen met vriendin Myrthe gaat Hannah een paar dagen naar Ibiza. Ze kijkt ernaar uit om lekker alles los te laten, te zonnen en te feesten. Ze had er alleen geen rekening mee gehouden hóé los sommige dingen gaan op Ibiza. Net zomin als ze eraan had gedacht om goede schoenen in te pakken om over de keitjes van Ibiza-stad te lopen… En wat ze al helemaal niet zag aankomen, is dat Myrthe op het eiland een verliefdheid opdoet.

Marieke
Hmm, een aparte aflevering deze keer. Het was wel grappig hoe Hannah in het vliegtuig rondloopt in de veronderstelling dat er een BN-er aanwezig is. En het levert haar nog een uitnodiging op ook. Dat ze vervolgens in een hele bijzondere poolparty terechtkomt, dat was nogal onverwacht. Ik verbaasde me erover hoe ze zich liet gaan, terwijl ze de volgende dag weer moet vliegen, ik zou er niet aan moeten denken om oververmoeid een vliegtuig in de stappen, laat staan om dan ook nog leuk en vriendelijk te zijn. Maar Hannah redt zich ermee. Het verhaal bevestigd in ieder geval dat Ibiza nog steeds een hip en hot party eiland is.

Janneke

Een aparte aflevering, dat zeg je goed Marieke! Wat het leuk blijft maken is dat er inderdaad weer de nodige humor in zit. De veronderstelde BN-er, rondstrompelen op verkeerde schoenen, grappige taferelen in het vliegtuig. Maar inderdaad die poolparty vond ik een beetje vreemd en totaal niet passen in het verhaal. Ook begin ik me een klein beetje te ergeren aan de onjuistheden tijdens haar werk. Dat zal verder niemand opvallen als je geen stewardess bent (geweest), maar lijkt mij een kleine moeite om iemand even te laten checken. Het was leuk om weer verder te lezen over de avonturen die Hannah meemaakt. Ben benieuwd wat het ze verder nog gaat beleven. 0af9a705f34ec04be95a3d98d60b025b.jpg

Liefde in de lucht 4: Stewardess Hannah in Rejkjavik

Hannah en haar twee collega’s staan al klaar voor de vlucht naar Reykjavik wanneer het pilotenduo komt aanlopen. De piloot, Reinier, is volgens de andere stewardessen een ontzettende gluiperd. En de copiloot… die herkent ze! Hannah heeft Tim pas één keer eerder gezien, maar toen maakte hij een onuitwisbare indruk op haar. Is er een kans om dichter bij hem te komen, als hij zo’n vast duo vormt met piloot Reinier? Ze betwijfelt het, maar dan krijgt ze hulp uit onverwachte hoek. 

Marieke
Deze keer wat meer Hannah en haar liefdesperikelen, dat vind ik wel leuk. In Ibiza was het vriendin Myrthe die de kriebels kreeg, maar ik gun Hannah ook een leuke vent. En in het wereldje van het vliegen lopen wel hele fijne exemplaren rond tussen de piloten. Ik ben benieuwd.

Janneke

Leuk om te lezen dat we meer van Tim gaan horen! Wordt toch wel tijd dat Hannah een leuke piloot tegenkomt. Maar toch hoop ik ook dat wel nog wel meekrijgen hoe het verder met Myrthe gaat. We zullen zien! 

0af9a705f34ec04be95a3d98d60b025b.jpg

Heb jij deel drie van Liefde in de lucht al gelezen?



Reacties op: Liefde in de lucht: deel 3 en deel 4

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Petra Kruijt

Petra Kruijt

Hoi, wat leuk dat je hier bent! Ik ben Petra Kruijt en mijn leven bestaat voor e...