Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Nieuwe boeken in april - Waar kijk jij naar uit?

op 05 april 2020 door

Bij Fabulous Feelgood nemen we jullie maandelijks mee en blikken we vooruit op de boeken die de komende maand uitkomen. Vandaag een overzicht van de te verwachte boeken in de maand april. In deze gekke tijd kunnen we wel wat troostboeken gebruiken en dus kun je uit dit artikel weer genoeg tips halen om de komende maand mee door te komen. Laat je ons in de reacties even weten naar welke boeken jij uitkijkt en waarom?

- door Renate en Mandy -

e459f633ad9df3fb8278fd327cb03c63.png

1 t/m 15 april

Het beste dat ik ooit meemaakteAbbi Glines

Het is weer zomer, het nachtleven bloeit in het kuststadje Sea Breeze, Alabama. Schaars geklede, zonverbrande mensen genieten van livemuziek en de geur van vers bereide visgerechten.

Eli Hardy kijkt om zich heen en vraagt zich af of het wel een goed idee
was om hiernaartoe terug te keren. Hij is niet meer dezelfde zachtaardige persoon die een jaar geleden op zijn motor uit deze plaats vertrok. Daar staat hij nu, met zijn slordige, krullerige blonde haren en tatoeages op zijn armen.

Eli Hardy is terug en zeker niet van plan lang te blijven. Maar dan komt hij Ophelia tegen, en blijkt de wereld er toch anders uit te zien.

99 procent van mijSally Thorne

Fotografe Darcy Barrett heeft de halve wereld over gereisd en weet het nu zeker: geen enkele man kan tippen aan Tom Valeska. Helaas is hij de beste vriend van haar tweelingbroer Jamie en schijnt hij daardoor verboden terrein voor haar te zijn: ze krijgt misschien 1 procent van hem… Wanneer Tom het huisje van haar oma gaat opknappen, ziet ze hem na jaren weer terug. Eén ding is er in ieder geval veranderd, stelt ze vast: hij is voor het eerst in tien jaar single. Vervolgens besluit ze dat hij wel wat hulp met klussen kan gebruiken. Er moet toch iemand een oogje in het zeil houden? Zodra de vonken echter als vanouds over en weer springen, beseft Darcy dat die ene procent niet meer genoeg is. Deze keer zal ze zorgen dat Tom Valeska ook voor die andere 99 procent van haar wordt!

Verlangen Audrey Carlan

Drie mannen – twaalf steden – ontelbaar veel vervulde wensen
Parker, Bo en Royce zijn echte vrouwenmagneten. Ze zijn er zelfs zo goed in dat ze er hun beroep van hebben gemaakt. Samen runnen ze het bedrijf -Mannen van de wereld en vliegen ze de hele wereld over om kapitaalkrachtige vrouwen bij te staan bij -allerhande klussen. In Verlangen doen de mannen -Parijs en New York aan.
In Parijs huurt de schatrijke Sophie ze in om haar -familiebedrijf naar het volgende niveau te tillen. Het kan niet anders dan dat Sophie binnen de kortste keren de stralende ster van de lichtstad is. En dan hebben we het nog niet eens over wat er gebeurt als de lichten uitgaan. New York – de stad die nooit slaapt – blijkt een plek waar je maar al te makkelijk wegdroomt. Gelukkig zijn de mannen experts in het scheiden van werk- en privézaken…

dd048e86c165077400ad101153451cd8.png

De jachtElle Kennedy

Er wordt altijd gezegd dat tegenpolen elkaar aantrekken. Dat lijkt te kloppen, want ik snap echt niet waarom ik me anders zo aangetrokken voel tot Colin Fitzgerald. Hij is niet mijn type: hij zit onder de tattoos, en hij is gek op gamen en ijshockey. En hij denkt dat ik oppervlakkig ben. Maar dat is niet het enige wat tegen hem spreekt:
- Hij is heel goed bevriend met mijn broer.
- Zijn beste vriend is verliefd op me.
- En ik woon met hem in één huis.
Dat maakt op zich niet uit – ik heb genoeg aan mijn hoofd. En hij heeft heel duidelijk gemaakt dat hij me niet ziet zitten, ook al knettert het altijd tussen ons. Mocht mijn sexy huisgenoot ooit van gedachten veranderen, dan weet hij me te vinden…

Het winkeltje in Cockleberry BayNicola May

Het zit hoofdpersoon Rosa Larkin allemaal niet mee. Als ze een vervallen winkeltje erft in een rustig dorpje in Devon, denkt ze eerst aan verkopen. Helaas voor haar zit er een clausule bij de erfenis waarin bepaald is dat de winkel niet verkocht mag worden. Ze mag hem alleen nalaten aan iemand die het verdient. Rosa besluit het een kans te geven en vertrekt met haar teckel Hot naar Devon. Ze zet alles op alles om het winkeltje in Cockleberry Bay tot een succes te maken. Maar ze kan het niet alleen. Gelukkig zijn er genoeg locals die haar een handje willen helpen... of tegenwerken. 

Een nieuwe kansKatie Fforde

Perdita is compleet gelukkig met haar leven. Ze is de eigenares van een goedlopende biologische groentekwekerij en heeft absoluut geen tijd voor een nieuwe liefde die zich overal mee bemoeit. Helaas blijkt haar ex-man, Lucas, daar tot haar grote frustratie heel anders over te denken…

Lucas is kortaangebonden, arrogant… en goddelijk, verrukkelijk, onweerstaanbaar aantrekkelijk. En tot Perdita’s grote schrik is hij sinds kort ook de chefkok van Grantly House, haar grootste klant. Als lord Grantly op het idee komt om een kookprogramma voor de televisie te maken met haar en Lucas in de hoofdrol, is Perdita’s afgrijzen compleet.  Terwijl de Perdita’s humeur tot het vriespunt daalt en dat van Lucas tot het kookpunt stijgt, is het maar afwachten of het  programma een recept voor mislukking zal blijken… of voor een leven vol liefde.

Deze boeken komen ook uit in deze periode:

56b4f6b9b9b1b25f7b8ad52bac7dc395.png

Zonder afscheidGabi de Ridder
In mijn armenKim Vogel-Sawyer
Logan Soraya Naomi
Het begint met een blik - Kelly Moran
Te gast op Lanwyn manor -
Sarah E. Ladd
Dietrich mijn liefste -
Amanda Barret
De herinneringen van het hart -
Jan-Philip Sendker

16 t/m 30 april

ff96787edb9b7784dbe4d3433f42aa47.png

Tegen beter weten inCharlotte de Monchy

Lois werkt voor een kleine, noodlijdende uitgeverij in Amsterdam. Er ligt daar in een la nog een bijna verlopen contract voor een biografie over Marius Delaive, een Nederlandse tienerster uit een beroemde boyband. Die biografie zou de uitgeverij uit de rode cijfers kunnen halen, maar Marius woont inmiddels in Canada, waar hij een houtbewerkingsbedrijf is begonnen, en wil met rust gelaten worden. Het contract heeft hij getekend onder druk van zijn agent en nu wil hij er niets meer mee te maken hebben.
Lois wordt door haar werkgever naar Canada gestuurd om zo veel mogelijk informatie van Marius los te krijgen en het boek toch te schrijven. Het is voor haar een mooie kans, aangezien ze droomt van een carrière als schrijfster. Bovendien komt het haar meer dan goed uit om een tijdje naar het buitenland te gaan en zo haar ex te ontlopen. Ze neemt haar intrek in een gemoedelijke B&B in het dorpje en wordt meteen vriendinnen met de sympathieke uitbaatster Jill. Jills beste vriend Chris is ook een goede vriend van Marius; dat beschouwt Lois als een veelbelovende start. Maar het blijkt veel moeilijker dan ze ooit had gedacht om door te dringen tot de stugge voormalige ster.

Heerlijk duurt het langstJill Mansell

Wie heeft er ooit genoeg van romantiek? Lainey wel na haar laatste relatie. Zij dacht dat het voor altijd was, hij dacht al aan de volgende. En dus is ze, wanneer ze haar nieuwe baan begint bij een chaotisch gezin in Cornwall, niet geïnteresseerd in Seth, de stiefzoon van haar baas, hoe aantrekkelijk hij ook is (en dat is héél aantrekkelijk). Vooral omdat Seth een perfecte vriendin heeft. Maar Lainey was niet helemaal eerlijk over haar leven, en Seth is ook niet helemaal wat hij lijkt. Als iedereen iets te verbergen heeft, is het ingewikkeld! Komt de liefde naar hen toe deze zomer?

Raak me. Niet.Laura Kneidl

'Raak me. Niet.' van Laura Kneidl gaat over de achttienjarige Sage. Op haar verjaardag komt ze aan op de universiteit van Nevada. Ze heeft niets: geen geld, geen huis, geen vrienden. Alleen de droom dat ze opnieuw kan beginnen en kan vergeten wat er thuis in Maine is gebeurd. In Nevada krijgt ze een bijbaantje in een bibliotheek, waar ze haar collega Luca ontmoet. Hij is alles waar Sage bang voor is, met zijn doordringende ogen, tattoos en ruige uiterlijk. Maar Luca is niet wie hij lijkt te zijn en hij laat Sages hart ook op een andere manier sneller kloppen.

Deze boeken komen ook uit in deze periode:
619b039da7c730c749e341271ebc21cf.png

Zo andersKirstin Rozema
Reis naar toenOlga van der Meer
JP en IKDani van Doorn
Scones en spotlights - Susan Muskee
Een klein geluk - Kristen Heitzmann
De vrouw die haar stoute schoenen zocht - Cecelia Ahern
De dame van het Voorhout - Marja-Visscher
De vlinderkamer - Lucinda Riley
De Goldbaum dynastie - Natasha Solomons
Buiten zinnen - Susan Mallery
Tussen hoop en liefde - Raeanne Thayne

Waar kijk jij naar uit?

Naar welk boek kijk jij het meeste uit en waarom? Of heb je een ander boek dat deze maand uitkomt en dat je graag wil gaan lezen? Plaats je reactie hieronder en doe mee en praat mee en ontdek samen nieuwe mooie boeken.



Reacties op: Nieuwe boeken in april - Waar kijk jij naar uit?

Meer informatie

Gerelateerd