Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Nieuwe boeken in juni- Waar kijk jij naar uit?

op 01 juni 2020 door

Bij Fabulous Feelgood nemen we jullie maandelijks mee en blikken we vooruit op de boeken die de komende maand uitkomen. Vandaag een overzicht van de te verwachte boeken in de maand juni. Hopelijk wordt het qua weer net zo mooi als als de afgelopen tijd en kunnen we lekker veel in het zonnetje lezen. Weet je nog niet wat je moet lezen? Doe dan zeker even wat inspiratie op met deze mooie lijst boeken. Laat je ons in de reacties even weten naar welke boeken jij uitkijkt en waarom?

- door Renate en Mandy - 

9546f342040c7a64bbc6592fd1438a90.png

1 t/m 15 juni

De duitse erfgename - Anika Scott

Clara, de beroemde erfgename van de Falkenbergfabriek, is op de vlucht. Ze wordt ervan beschuldigd weet te hebben van de misdaden die haar vader tijdens de oorlog heeft gepleegd. Jakob raakte zwaargewond aan het Oostfront. Nu de oorlog voorbij is, verdient hij de kost als zwarthandelaar. Hij zet alles op alles om de rest van zijn familie door deze roerige tijden heen te loodsen. Willy heeft zich verschanst in een verlaten mijn, met als enige gezelschap zijn kanarie, nog altijd in de overtuiging dat de oorlog voortduurt. Wanneer Clara terugkeert naar Essen om haar beste vriendin te vinden, ontdekt ze dat de stad en de fabriek in puin liggen. Maar niet alleen de gebouwen zijn beschadigd, iedereen is veranderd. Terwijl ze zich schuilhoudt in de ruïnes van de fabriek, vraagt ze zich af waar ze heen moet gaan en wat er van haar zal worden. Dan ontmoet ze Jakob, maar heeft hij zuivere intenties?

Plankenkoorts - Tamara Haagmans

Mara werkt bij het familiebedrijf van haar opa en oma: een winkel met tweedehands boeken, bladmuziek en theaterstukken. Op een dag komen er ineens tientallen mensen achter elkaar de winkel binnen. Ze halen alles overhoop en lijken op zoek te zijn naar iets, maar wat? Wat ligt er in het winkeltje van Mara’s opa en oma? Dan komt er een knappe man de winkel binnenlopen... Hij heet Lucas, en Mara denkt dat hij ook de winkel komt slopen. Maar niets is minder waar. Wie is hij, en waarom is hij uit het niets zo geïnteresseerd in Mara?

Trust again - Mona Kasten

Dawn Edwards weet één ding zeker: happy endings gebeuren alleen in films. Sinds ze haar ex op heterdaad betrapte met een ander heeft ze mannen afgezworen en concentreert ze zich op haar studie en het najagen van haar dromen. Verder is in haar leven nergens ruimte voor. En al helemaal niet voor vrouwenverslinder Spencer Cosgrove, hoe creatief zijn versierpogingen ook zijn. Maar dan ontdekt Dawn per toeval een heel nieuwe kant van Spencer, en realiseert ze zich dat achter zijn vrolijke masker een donker geheim schuilgaat.

Misverstand in the middle of nowhere - Lis Lucassen

'Misverstand in de middle of nowhere' van Lis Lucassen gaat over Dorothee, die de boerderij van haar opa erft in de Achterhoek. Ze is net haar baan kwijt en haar relatie is uit, dus de dertig dagen die ze er volgens de notaris van haar opa moet doorbrengen, zijn geen probleem. Totdat ze erachter komt dat er al iemand in die boerderij woont. En dat die iemand echt heel leuk en aantrekkelijk is. Terwijl zij en Wes een maand lang op elkaars lip zitten en allerlei dorpsbewoners zich met haar leven komen bemoeien, moet Dorothee ook nog een plan maken voor ná die maand. Ze begint een bakvlog waarin ze recepten van haar oma klaarmaakt, tot groot vermaak van Wes.

Deze boeken komen ook uit in deze periode:

d48d4006c19fa2433ef0b4cb564eb9b6.png



De Italiaanse droom
- Catherine Mangan
Zomerliefde - Nora Roberts
Het begint met een nacht - Kelly Moran
De player - Vi Keeland
De kreeft - Tamara Haagmans
Het eerlijkheidsexperiment - Clare Pooley
De make-over - Tessa Bailey
Vakantievlinders - Vannessa Thuyns

16 t/m 30 juni

f3c63e922444ab8350f3f36629ed1036.png

Even tussen ons - Jane Fallon

Holly en Roz zijn het perfecte team. Ze delen een kantoor, hetzelfde gevoel voor humor en al hun geheimen. Maar als Holly haar droombaan aangeboden krijgt, lijkt het wel alsof Roz niet zo blij voor haar is als ze had verwacht. En opeens beginnen haar kleine dingen op te vallen die niet helemaal kloppen.
Hoeveel van Roz’ verhalen over haar picture perfect-leven is er eigenlijk echt waar? Wie is de échte Roz? En zijn Holly’s geheimen bij haar wel in goede handen…?

De draad die ons verbindt - Dineke Epping

Zeven jaar geleden moest Eileen Brady noodgedwongen haar pasgeboren dochtertje afstaan. Inmiddels heeft ze zich opgewerkt tot naaister in een gerenommeerd atelier, maar de vraag wat er met haar dochter gebeurd is, blijft knagen. Als ze ontdekt dat Maggie bij pleegouders in het dorp Almsbrick woont, besluit Eileen te verhuizen. Ze hoopt een band op te bouwen en haar dochter uiteindelijk te kunnen meenemen. Maar hoe meer ze betrokken raakt bij het dorpsleven van Almsbrick, hoe ingewikkelder alles wordt. Want hoe kan ze haar nieuwe vriendin Rosie nog de rug toekeren? Of de rouwende Moira helpen haar winkel draaiend te houden, terwijl ze de weduwe straks alles zal afnemen wat haar dierbaar is?

Ook soldaat Matthew Wilson arriveert in Almsbrick, gewond en gedesillusioneerd door de oorlog waarin hij heeft gevochten. Vastbesloten om niet zoals veel oud-soldaten in de goot te belanden, gaat hij de uitdaging aan om een verwaarloosde pachtboerderij over te nemen. Zo kan hij in het dorp blijven en een oogje op zijn nicht Moira houden… en achterhalen wat die nieuwe naaister werkelijk van plan is.

Ik pleit voor jou - Marijke Vos

De jonge, ambitieuze advocate Janna heeft er alles voor over om die felbegeerde promotie binnen te slepen, maar een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel gooit roet in het eten. Ze zet zichzelf voor schut, verliest Zeer Belangrijke Documenten van haar aankomende zaak en deponeert tot overmaat van ramp haar maaginhoud over de gaatjesschoenen van een onbekende man. Janna krijgt nog één kans om indruk op haar baas te maken: het in goede banen leiden van de vechtscheiding tussen twee BN'ers waar heel Nederland van smult. Ze zet alles op alles om de rechtszaak voor de Gooische cliënte en haar monsterlijke tweeling te winnen. Maar dan herkent ze de uitermate charmante advocaat van de tegenpartij: de man met de gaatjesschoenen...

Oost west thuis best - Linda-Holmes

Oost west, thuis best – maar niet voor Evvie Drake. Het is een jaar geleden dat Evvies man plotseling overleed. Haar beste vriend Andy denkt dat ze rouwt, en Evvie laat hem in die waan – maar eigenlijk weet ze niet wat ze met het geld en het grote huis aan moet. Dean Tenny was ooit topsporter, maar zijn ster is gevallen. En hij kan niet eens aan zichzelf uitleggen hoe het komt. Andy stelt voor dat Dean bij Evvie komt wonen, in het appartement aan de achterkant van haar huis. Evvie stemt in, maar ze spreken één ding af: Dean vraagt niet naar Evvies man, en Evvie vraagt niet naar Deans mislukte carrière. Een duidelijke regel, maar gek genoeg worden regels altijd verbroken... Kunnen Evvie en Dean over hun verleden heenstappen en aan iets nieuws beginnen?

Deze boeken komen ook uit in deze periode:

e52d5d204a25de10c1d0e554ce1fe3e8.jpg



 

De kleur van Colorado - Rebecca Yarros
Bij mij ben je veilig - -Sharon Cameron
Een uur van onbedachtzaamheid - Johanne A. van Archem
Die vakantie in Frankrijk - Sue Moorcroft
Het geheim - Elle Kennedy
Het geheim - Kathryn Hughes

Waar kijk jij naar uit?

Naar welk boek kijk jij het meeste uit en waarom? Of heb je een ander boek dat deze maand uitkomt en dat je graag wil gaan lezen? Plaats je reactie hieronder en doe mee en praat mee en ontdek samen nieuwe mooie boeken.



Reacties op: Nieuwe boeken in juni- Waar kijk jij naar uit?

Meer informatie