Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Waar wij als Feelgood Club naar uitkijken

op 20 januari 2019 door

Het is januari, er ligt weer een heel jaar voor ons. We hebben genoeg plannen om het hele jaar in te vullen, maar waar kijken we nu echt naar uit? Je leest het in deze blog.

282f61af535b779f376e871e5986e34d.jpg

- door Marieke

Mandy:

Waar ik dit jaar het meest naar uit kijk? Ik hoop iedereen van de feelgoodclub dit jaar weer een aantal keer te mogen ontmoeten op welk evenement dan ook. Afgelopen jaren vond ik het feelgooduitje bij de Boekerij en natuurlijk onze eigen middagen van Hebban in Breda het leukst en ik hoop dat ook deze evenementen dit jaar weer plaats zullen vinden. Daarnaast kijk ik uit naar alle leuke buddy's die in het verschiet liggen. Ik heb al een paar leuke titels gepland en het is altijd leuk om samen over een boek te kunnen praten nadat je hem dicht hebt geslagen. Geeft toch weer een andere beleving aan zo'n boek.

Sanne:

Jaaa, de boekenuitjes. Daar kijk ik altijd zo naar uit, alleen het idee van een uitje maakt me al blij!
Hoe tof zou het zijn als we dit jaar als uitje Lucinda Riley mogen ontmoeten! Geen idee of dat al in de sterren gepland staat voor ons, maar daar kan ik best naar uitkijken hoor. Maar een boekig stedentripje, of een leesweekendje, allemaal dingen die nog niet gepland zijn, maar die ik zeker zou zien zitten. Samen zijn, daar kijk ik naar uit.

Lore:

Zonder twijfel kijk ik het hardste uit naar onze boekenuitjes! Iedereen van de feelgood club nog eens zien, die dagen zijn altijd heel gezellig. Ik hoop ook naar heel wat boekenevents te kunnen gaan. Die zijn altijd heel leuk, zo was het feelgooduitje bij de Boekerij dit jaar echt geslaagd. De events die Hebban organiseert zijn ook iets om naar uit te kijken.
Naast alle uitjes kijk ik ook uit naar enkele boeken die gaan verschijnen. Zo moet ik niet al te lang wachten voor deel vijf van de Royals van Erin Watt verschijnt. Ik ben vol verwachting van wat 2019 brengt, maar ik hoop op veel boekige dagen!

282f61af535b779f376e871e5986e34d.jpg

Janneke:

Het begint misschien een beetje eentonig te worden, maar ook ik kijk erg uit naar de boekenuitjes! Vooral naar die van de Boekerij in de zomer, die was afgelopen jaar zo leuk! En inderdaad misschien wel een leesweekendje, heerlijk! Maar ook alle nieuwe boeken die we gaan lezen en het brainstormen over nieuwe artikelen, leuke nieuwe ideeën uitwerken. Net als vorig jaar maar dit jaar wordt nog leuker!

Marieke:

Ik kijk niet speciaal ergens naar uit, want ik vind het allemaal leuk wat op mijn pad komt. Vooral de onverwachte dingen zoals een onbekend boek waar we een groepsread mee mogen doen. Als ik dan toch wat moet noemen, dan zijn het net als bij de anderen de boekenuitjes. Andere hebbanners ontmoeten en ook de samenkomst met de dames van de Feelgood Club is elke keer weer een feestje.

Renate:

Ik heb niet echt speciale dingen waar ik dit jaar naar uit kijk, ik hoop gewoon weer erg leuke boekenuitjes te hebben met iedereen. Maar ook dat er leuke nieuwe verrassende verhalen en schrijfster op mijn pad komen. Maar vooral andere boeken liefhebbers ontmoeten en met de feelgoodgirls!

Marleen:

Zoals elk jaar heb ik weer heel veel zin in de Deventer Boekenmarkt in het eerste weekend van augustus. Daar zijn nu twee boekenmarkten bij gekomen in Vaassen en Wageningen. Verder hoop ik dat Boekerij wederom een tof Best of Romance event gaat organiseren, want die zijn altijd zo gezellig! En natuurlijk heb ik heel veel zin in al onze gezellig feelgooddates met z'n tienen!

282f61af535b779f376e871e5986e34d.jpg

Helma:

Ik kijk deze maand uit naar de boekpresentatie van Josefiens zevende hemel, het tweede boek van Renée Olsthoorn. Daar ga ik op 26 januari samen met Renate en Vrienden van de Feelgoodclub Elly en Francisca naar toe. Zonder de Feelgood Club zouden we elkaar nooit hebben leren kennen en omdat Francisca, Elly en ik niet zover bij elkaar vandaan blijken te wonen, hebben we elkaar ook al in levende lijve ontmoet. Leuk om nu samen een boekenuitje te gaan doen en aansluitend een hapje te eten. Ik heb er nu al zin in!

Diana:

Ik kijk naar heel veel uit komend jaar. Sowieso kijk ik uit naar de uitjes met de Feelgood Club. Stiekem hoop ik dat dat voor mijn bevalling nog een keer lukt. Geen idee of dat realistisch is, maar dat lijkt me wel leuk. Daarna hoop ik mijn kleine spruit aan de meiden te laten zien, want zo'n baby'tje is natuurlijk ontzettend feelgood.

Qua boeken heb ik niet veel verwachtingen. Er komt in een jaar zo ontzettend veel moois uit, dat ik me laat verrassen. Natuurlijk heb ik wel wat titels voorbij zien komen... Zo staat De meisjesmagneet van Jackie van Laren hoog op de wensenlijst en wil ik ook de nieuwe boeken van Abbi Glines gaan lezen.

Oh, waar ik ook naar uitkijk is het lezen uit eigen kast. Ik wil graag mijn Stephen Kings en fantasyboeken oppakken. Ik zie mezelf al zitten op onze fijne hobbykamer, meegevoerd naar andere werelden. Laat 2019 maar een prachtig jaar worden!

Nathalie:

Ik hoop dat we dit jaar weer leuke boekenuitjes komen en dat we weer een paar keer met elkaar gaan afspreken. De uitjes bij Boekerij vond ik de vorige twee keren heel leuk en ik hoop dan ook dat ze voor dit jaar ook weer een evenement gaan organiseren. En dat we er allemaal bij kunnen zijn. Verder komen er voldoende mooie boeken uit, en ben ik heel benieuwd of ik dit jaar weer wat nieuwe auteurs aan mijn favorietenlijstje ga toevoegen.

Mijn eerste boekenuitje dit jaar is Boekenfestijn in Rotterdam eind januari. Ik ben al een jaar niet meer naar het Boekenfestijn geweest, hihi en heb zin om helemaal los te gaan met boekenshoppen.... ondanks dat mijn boekenkast al uitpuilt.

282f61af535b779f376e871e5986e34d.jpg

Heb jij nog iets waar je naar uitkijkt dit jaar? Is er misschien iets dat je graag op onze spot zou willen zien? Laat het ons weten in een reactie onder deze blog.



Reacties op: Waar wij als Feelgood Club naar uitkijken

Meer informatie