Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

We love Feelgood leest: December 2017

op 04 december 2017 door

Het jaar zit er bijna op. En los van al die mooie kerstverhalen die we deze maand op ons blog plaatsen, hebben de dames van We Love Feelgood nog genoeg boeken in de lees-planning staan. We hebben ze weer even voor je op een rijtje gezet. 


fba6d2aba53dc2191b489421c4e5f2d8.jpgNathalie:
IIk ben nu bezig met Café zon & zee van Jenny Colgan. Dit verhaal speelt zich in Schotland af. En ik ga ook een paar dagen naar Schotland, namelijk Edinburgh. Deze stad is zo leuk rond deze tijd. Er hangt dan al een kerstsfeer: kerstmarkt, kerstwinkeltjes. Leuk leuk.
En om straks weer terug in Nederland in kerstsferen te blijven ga ik een paar kerst feelgoodboeken lezen. Met Helma een buddyread Midden in de winternacht van Kristin Hannah.
En Winters in New York van Chantal van Gastel en Een wonderlijke winterreis van Corina Bomann heb ik onlangs in de uitverkoopbakken geshopt.

dd9ea0701be9c535299e2e35054a77ac.jpgDiana:
November eindigde met weinig leesuurtjes en ik hoop dit in december in te halen. Ik wil namelijk mijn nog te lezen lijst wegwerken. Allereerst is Een zomer in Parijs aan de beurt. Ik heb er erg veel zin in om weer terug te keer naar mijn lievelingsstad. Dan heb ik nog Rebel van Kass Morgan liggen, het laatste deel uit de 100-serie. En ik lees een kinderboek van de Limburgse S.J. Saghard en ik hoop met dat verhaal ook nog iets van Limburg op te steken. Ik lees ook wat feelgood en heb Stilte van Mia Sheridan en De Jacht op jou van Isabelle Ronin liggen. Ook pronkt Een vrouw in Havana nog in de kast. Als ik die boeken allemaal gelezen heb, ben ik trots. Maar hier blijft het niet bij. Samen met mijn lief (voor)lees ik Cinder en ik hoop komende maand ook een start te maken in Scarlett. Laat ik in december inhalen wat in november niet gelukt is :)

311a1de71dc0327ce35abfda0a946031.jpgMarieke:
Decembermaand, leesmaand.
Wat ik in ieder geval ga lezen zijn kerstverhalen! Elke dag één, daar kijk ik erg naar uit.
Wat boeken betreft heb ik een uitstapje gemaakt naar fantasy. Hof van Mist en Woede is een boek wat ik op de e-reader lees voor het slapen gaan. Deel één (Hof van Doorns en Rozen) vond ik eerst maar zo-zo en was daarna helemaal verkocht. Helaas is het bij dit tweede deel weer zo, dat het begin me maar matig weet te boeien. Ik wacht met smart op de omslag.
En ik lees in Overstekers van Petra Doom, een Nederlands fantasy debuut en dat is tot nu toe erg leuk. Als luisterboek luister ik nu naar Ragdoll en dat is genre uitstapje nummer twee.
Verder doe ik mee met de leesclub van Spiegel van Cara Delevingne, een boek waar ik mijn dochter ook mee de leeswereld in wil lokken. Ook heb ik me nog ingeschreven voor een literaire blind-date, genre uitstapje nummer drie.
Geen Feelgood? Natuurlijk wel. Voor deze maand ligt Cafe zon en zee van Jenny Colgan klaar. Dat lijkt me een heerlijk boek. En Corina Bomann’s Wonderlijke winterreis vond ik onderin het schap bij mijn favoriete drogist en die maakt het december lezen helemaal compleet.

211da3018960141957bfe12f310eef76.jpg

Mandy:
Oeh, december! De meest gezellige tijd van het jaar. Kaarsjes aan, met een boek en een dekentje op de bank! Heerlijk. Wat ben ik van plan te gaan lezen? Allereerst wil ik Ik ben Pelgrim uitlezen. Dat is echt mijn doel voor deze maand, want ik wil hem niet ongelezen meenemen naar volgend jaar. Daarnaast ben ik bezig met de leesclub van Alleen hij. Een thriller over de Tweede Wereldoorlog, dus dat wordt spannend in deze donkere dagen.
Ook wat boeken die minder spannend zijn gelukkig! Allereerst wil ik Een jongen met de naam Kerstmis lezen van Matt Haig. Een kinderboek, maar superkerstig en de plaatjes en de omslag zijn zo mooi!
Daarnaast wil ik beginnen aan Hou me vast van Lori Nelson Spielman, omdat ik die ga lezen met Marleen voor een buddy read in januari.

de4d22254c20777436a8e6a7823eb20d.jpgSanne:
Hallo december!! Ben je daar al weer? Wat is het jaar snel gegaan! Ik zit er over te denken om weer een lees-uit-eigen-kast-maand in te lassen. Na een heel hectische en volle maand ben ik toe aan rust, met een deken op de bank kruipen en veel moois uit mijn kast wegwerken.
Ik lees in ieder geval Winters paradijs van Sarah Morgan en Winterbloesem van Corina BomannCorina Bomann is echt mijn ontdekking van dit jaar en heb van haar ook nog Het Vlindereiland liggen. Wellicht dat ik die er gelijk achteraan pak. Vintage van Patty Stenger en Sashenka van Simon Sebag Montefiore liggen me ook al een tijd aan te staren, daar ga ik ook maar eens wat mee doen!

47acd513af9f7c398448169ada3ede30.jpg

Helma:
En dan is het alweer december! En mijn nog te lezen stapel is alleen maar gegroeid. In ieder geval staan deel 2 en deel 3 van de Vrienden-trilogie van Astrid Harrewijn op het programma. Van beide boeken is een leesclub waar ik de coördinatie voor doe. Tussendoor probeer ik De Zeven Zussen van Lucinda Riley te lezen en voor een hot or not De verloren kinderen van Diney Costeloe. Met Nathalie samen ga ik nog Midden in de winternacht van Kristin Hannah lezen voor onze buddy read. Ik denk dat ik daar aardig de maand mee door kom.

dedb0391790770b38c8a0ceac1eae290.png

Marleen:
Begin oktober heb ik een lijstje gemaakt met 35 boeken die ik in 2017 nog wilde lezen. Een beetje optimistisch misschien, maar tot nu toe gaat het echt heel erg goed. Ik wil in december dus in ieder geval een aantal van die boeken lezen, ook lekker uit eigen kast! Voor een speciale kerstbuddyread lees ik The gift/Voor jou van Cecelia Ahern. Tussen kerst en oud wil ik graag wat klassiekers lezen. Afgelopen maand kreeg ik voor mijn verjaardag een prachtige uitgave van Woeste hoogten en die vraagt gewoon om gelezen te worden.
Verder wil ik graag ik Ari & Dante, Ginny Moon en Dans met mij lezen. Dat laatste boek zeg ik overigens al maanden, maar hopelijk komt het er nu eindelijk eens van! En verder zie ik wel wat op mijn pad komt. December zal ook erg druk zijn met tentamens, werken en natuurlijk de feestdagen dus hopelijk kan ik tussendoor genoeg tijd vinden om wat fijne boeken te lezen!

a448c9b6a9ff167e76f036f01233c1ae.jpg

Renate: 
De decembermaand is een drukke maand, maar qua boeken die op de planning staan is het lekker rustig. Ik ga en bezoekje aan de bieb brengen en daar wat leesvoer halen.
Verloren kinderen van Diney Costeloe ben ik al aan begonnen en Cecilia Ahern's Voor jou voor de buddyread in december zijn de boeken die ik deze maand echt ga lezen.
Verder is het een grote verassing! Ik kijk uit naar kerst met een lekker lang weekend vrij dat ik al lezend door kan brengen. Tussen de gezellige dingen door dan.

5e3bf7245b102efb4dc4cd7e126767f2.jpg

Lore: 
December, de maand om die laatste boeken vast te pakken die ik echt nog wil lezen dit jaar! Zo lees ik allereerst The Gift van Cecelia Ahern. Het tweede deel van de Vrienden-trilogie van Astrid Harrewijn lees ik ook in de leesclub. Voor de rest laat ik de boeken een beetje op mij afkomen. We zien wel welke boeken nog heel graag gelezen willen worden dit jaar.

6ec5fe51fce7a6447581bb92db74e262.jpg

Janneke:
Het is alweer december! De laatste leesmaand van het jaar en dat betekent dat ik nog een maandje heb om mijn reading challange te halen. Gelukkig had ik aardig goed gegokt en 'moet' ik nog maar zes boeken lezen. Dat gaat me zeker wel lukken! Het eerste boek is ook al bijna uit, namelijk De verloren kinderen van Diney Costeloe. Meteen daarna heb ik een recensie-exemplaar klaar liggen. Een heerlijk winters verhaal van Corina BomannWinterbloesem. Daarna heb ik nog liggen: Neurie als je de woorden niet kent van Bianca MaraisBlijven ademhalen van Hedi de Vree en wil ik Honolulu King uitlezen van Anne-Gine Goemans. En mijn laatste boek van 2017 wordt een verrassing! Ik ga kijken waar ik zin in heb op dat moment. Fijne decembermaand allemaal!

Zoals jullie zien hoeven wij ons ook deze maand weer niet te vervelen. Wat gaan jullie in december lezen? Laat het ons weten in een reactie.



Reacties op: We love Feelgood leest: December 2017

Meer informatie

Gerelateerd