Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Welkom in het Culinaire Feelgood Café

op 01 april 2018 door

Natuurlijk beginnen we deze maand weer met een gloednieuw café: Het Culinaire Feelgood Café! Waarom culinair? Als Feelgood Club hebben we april benoemd tot Culinaire Feelgood Maand en komt ons spot vol te staan met artikelen over boeken waarin koken een rol speelt, over ons eigen feelgood comfort food, feelgood covers met eten en nog veel meer. Dus daar kunnen we met het café natuurlijk niet bij achter blijven. We hebben de keuken een plaats gegeven in het hart van het café en stellen die open voor culinaire hoogstandjes. En het fijne is, dat die in dit digitale café nooit kunnen mislukken en je onbeperkt en ongestraft kunt eten. Als dat geen feelgood is, dan weten we het niet meer!

Zoals vanouds verwelkomen we je als een oude vriend rond de keukentafel om samen te praten over boeken. Maar ook voor een gezellig gesprek over allerlei andere dingen die je bezighouden ben je welkom. Je kunt bij ons 24/7 terecht en uiteraard staat ons café voor alle genre-liefhebbers open. 

Bardames Marieke en Helma hebben de schorten voor gebonden en staan weer klaar met een luisterend oor! Natuurlijk ontbreekt ook de feelgoodmelange niet. Kom binnen en feel good!

 



Reacties op: Welkom in het Culinaire Feelgood Café

Meer informatie