Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

WIN De zomer van je leven!

op 27 mei 2022 door

Queen of feelgood Jill Mansell bracht vorige maand haar nieuwste boek in Nederland uit: De zomer van je leven. En ter ere van dat heugelijke nieuws mogen wij maar liefst 5 (!) exemplaren van uitgeverij Luitingh-Sijthoff weggeven! Hoe tof is dat?! Misschien wordt dit wel de zomer van jouw leven. Hoe je kans kunt maken? Lees dan gauw verder.

Over De zomer van je leven

Wanneer de tieners Amber en Lachlan terechtkomen in hetzelfde pleeggezin ontstaat er algauw een hechte band. Verhuizen naar het schitterende Cornwall is het beste dat hen ooit is overkomen – en nu, als volwassenen, is hun band sterker dan ooit.

Maar Amber heeft een geheim: ze is verliefd op Lachlan – haar beste vriend! - en weet dat het nóóit kan werken. Lachlan is een echte rokkenjager en absoluut geen relatietype. Bovendien maken ze zich zorgen om hun pleegvader, weduwnaar Teddy. Hij gelooft weer in de liefde, maar is zijn nieuwe, opvallend mooie vriendin Olga wel zo perfect als ze lijkt?

Zo maak je kans

Vertel of fantaseer over de zomer van jouw leven. Hoe zag die fantastische zomer eruit? Of hoe zou de tofste zomer ever er voor jou uit moeten zien? Laat het ons hieronder in de reacties weten en wie weet behoor jij wel tot een van de vijf winnaars!

Je kunt mee doen tot en met donderdag 2 juni, op vrijdag 3 juni maken we de winnaars bekend. We zouden het leuk vinden als je laat weten hoe het boek je is bevallen.



Reacties op: WIN De zomer van je leven!

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jill Mansell

Jill Mansell

Jill Mansell is een absolute bestellerauteur. Haar razend populaire boeken voor ...