Bookstoreday - blog en win een boekenbon (gesloten)

op 21 april 2017 door

Op 29 april 2017 vieren we Independent Bookstore Day. Dan vieren we de boekhandel. Want een boekwinkel is meer dan een winkel. In de boekwinkel vinden we inspiratie, raken we ontroerd. We lezen, kijken, vergapen ons er. In een boekwinkel wordt je verbeelding aangeraakt. Daarom kun je die dag speciale uitgaven kopen, in gelimiteerde oplages, en vinden er bijzondere optredens plaats. Kijk in het programma (op auteur of op locatie).

Blog een boekenbon bij elkaar

Voor de Hebban Boekbloggers hebben we een geweldig leuke kans.

1. Schrijf vóór Bookstoreday een blog over de dag, het programma, boekhandels, boekenliefde. Als het maar rond Bookstoreday speelt.

2. Bezoek twee deelnemende boekhandels óp Bookstoreday en vier deze speciale dag met hen.

3. Schrijf voor 6 mei een blog over je ervaringen tijdens Bookstoreday.

Let op

Let op: begin de titel van beide blogs met [Bookstoreday 2017].

Plaats de link van je blogpost beide keren onder dit artikel.

Heb jij geen eigen Hebban Boekenblog dan kun je toch meedoen. Schrijf dan twee keer een losse blogpost op Hebban.

Mijn boekhandel doet niet mee?

De eerste Independent Bookstore Day in Nederland is bedoeld voor alle onafhankelijke boekwinkels en wordt georganiseerd door Libris i.s.m. Yaël Vinckx, schrijver en journalist. Deze organisatie stelt ook de tien boekenbonnen ter beschikking. Om die reden is deze blogkans met name bedoeld voor blogs rond de deelnemende boekhandels (zie programma). Maar...! Schrijf jij twee geweldige blogs over je eigen boekhandel, inclusief activiteiten die er plaatsvinden en die jij hebt bijgewoond én ga je gewoon lekker op 29 april toch Bookstoreday met ze vieren, dan maak je toch kans op een van de boekenbonnen, mits je blogs echt boven het maaiveld uitsteken.

En dan?

Na 6 mei gaan wij de tien leukste, spannendste, meest ontroerende blogs kiezen. Wie weet heb jij dan wel een boekenbon van 50,- euro verdiend.

Succes! En Happy Bookstoreday!Reacties op: Bookstoreday - blog en win een boekenbon (gesloten)

Meer informatie