Win: Bookjunkies United Goodiebag! (gesloten)

op 03 juni 2016 door

Om het succes van alle nieuwe boekbloggers op Hebban te vieren, organiseert Hebban een leuke giveaway: win een Hebban Goodiebag! Niet zomaar een, maar de gewilde Bookjunkies United-tas. Om kans te maken hoef je eigenlijk maar heel weinig te doen.

In januari ging de YA Club van 10 vol enthousiasme aan de slag om YA-boeken op Hebban nog beter onder de aandacht te brengen. Nu beheert de club ook haar eigen Hebban Boekenblog: We Love YA. Daar doen de tien meiden verslag van evenementen, delen ze boekentips en publiceren ze interviews met boekbloggers en YA-auteurs.

Dit doen ze met veel plezier en dedication. Je vindt op We Love YA in ieder geval drie nieuwe artikelen per week. Volg jij de al? Doen! Want onder alle nieuwe volgers verloten wij de vijf fantastische linnen tasjes mét inhoud. Bookjunkies united!

8c45caf1eb582a27a2cbf3b3042db964.jpg

Wat kun je precies winnen?

Een exclusief linnen Hebban-tasje ‘Bookjunkies United’ gevuld met:

880926f30a43ceda49eb31d1e4e84614.jpgZwijgen is goudvis van Annabel Pitcher

Dit is de derde YA-roman van Pitcher, die vorig jaar nog de Gouden Lijst won voor Onder de ketchupwolken.Het verhaal gaat over het onzekere vijftienjarige meisje Tess, dat zonder veel succes probeert om ‘erbij te horen’. Dat wordt nog lastiger als ze een blog van haar vader leest die niet voor haar ogen bestemd is… Hoe kun je jouw plek in de wereld vinden als die heel anders is dan je altijd dacht?

1d42694dd23636d00a13cebfb9250e04.jpg2c van Mirjam Mous

De nieuwe thriller van Mirjam Mous neemt je mee op een bloedstollende busreis. Klas 2c gaat met een touringcar voor een werkweek naar de Ardennen. Het is echter de vraag of ze daar wel heelhuids aan zullen komen: ze zijn net vertrokken als de leerlingen een bericht op hun telefoon ontvangen. Er is een bom aan boord en niemand mag het voertuig verlaten. Wie van de personages is verantwoordelijk voor deze gruwel? Meerdere van hen hebben een motief, zo blijkt uit de verschillende perspectieven waaruit het verhaal verteld wordt. Spannend!

77a1854c970bd2134f88beb482e17ed9.jpgRUMAG.FRIENDS

Wie kent ze niet, de herkenbare quotes vol punten van RUMAG? In de goodiebag vind je ook een exemplaar van RUMAG.FRIENDS, een thematische verzamelbundels vol uitspraken over vriendschap. Deze 60 - uittrekbare - quotes zijn een ode aan die ene die je haar vasthoudt als je over je nek gaat, met wie jij appjes analyseert en wie 'doe maar niet' zegt als je op het punt staat met een mafkees naar huis te gaan. Liefde voor voor je beste vriend(in)!


Je kunt tot en met 16 juni met de winactie meedoen. De winnaars worden op 17 juni gekozen, de tasjes worden eind juni verstuurd.

Volg de YA Club van 10 ook op Twitter om op de hoogte gehouden te worden van alle nieuwtjes: @HebbanWeLoveYa

 
Reacties op: Win: Bookjunkies United Goodiebag! (gesloten)

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Mirjam Mous

Mirjam Mous

De Nederlandse Mirjam Mous is schrijfster van jeugdboeken voor zowel jonge als i...

Annabel Pitcher

Annabel Pitcher

Annabel studeerde Engelse literatuur aan Oxford University. Ze wilde altijd al s...

Gesponsorde boeken