Advertentie

Welkom bij de quiz!

op 31 oktober 2019 door

Tijdens de Grote Inge Ipenburg Boekkennis Quiz testen wij jouw kennis. De winnaar maakt kans op een bezoek van Inge aan huis voor maximaal 10 personen, waarbij ze exclusief uit eigen werk voorleest. Ook delen we namens uitgeverij Pepper Books 5 sets uit met daarin de 'Siciliaanse kronieken'-serie van Inge.

Hoe werkt de quiz?

In het topic "De quizvragen" vind je alle vragen die je moet beantwoorden om kans te maken. Deze vragen worden in één keer bekend gemaakt, en kunnen ingevuld worden in ons Hebban-formulier. Het is dus niet de bedoeling dat je de antwoorden onder het topic plaatst, en zo andere mensen aan antwoorden helpt. Elkaar antwoorden voorzeggen is dan ook ten strengste verboden; dat betekent uitsluiting van deelname.

Geef een zo volledig mogelijk antwoord, dan maak je de meeste kans op het scoren van punten. In sommige gevallen kan het namelijk zo zijn dat je bonuspunten krijgt als je meer dan een optie noemt... Maar natuurlijk wel alleen als dat een correct antwoord is. 

Hints

Inge Ipenburg neemt verschillende filmpjes op om jou als quizzer verder op weg te helpen. In deze filmpjes geeft ze hints, vertelt ze wat achtergrondinformatie en leidt ze je langzaam naar de juiste antwoorden. Kijk daarom regelmatig op deze spot, zodat je geen hints mist! Zodra je deze spot volgt (klik in de hoofdbanner op de knop "Volgen"), krijg je automatisch een notificatie wanneer we een nieuw filmpje posten. 

Looptijd van de quiz

De quiz start op zondag 3 november om 08:00 uur en loopt tot en met 30 november om 23:59. 

Het formulier wordt aan het begin van de quiz opengesteld, voor de durfal die zonder de hints al durft in te zenden en moet vóór de laatste dag van de maand om 23:59 ingediend zijn. Je kunt na het inzenden van het formulier met je antwoorden geen wijzigingen meer doen én je kunt niet nogmaals inzenden. Iedereen kan één keer meedoen.

De quiz is een echte uitdaging voor grote thrillerfans, dus degene die de meeste antwoorden goed weet te beantwoorden gaat er met de winst vandoor!

Bekendmaking winnaars

De winnaars van de hoofdprijs en de boekenpakketten worden op Hebban bekendgemaakt. 

Veel succes!Reacties op: Welkom bij de quiz!

Meer informatie

Over

Inge Ipenburg

Inge Ipenburg

Inge Ipenburg (1957) is een Nederlandse schrijfster, evenwel vooral bekend als a...