Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Even voorstellen: Jeugdliteratuur Clublid Sanne

op 10 april 2018 door

Hoi Allemaal,

Wat spannend, de start van een nieuwe club! En vandaag is het mijn beurt om me aan jullie voor te stellen.
Ik ben Sanne (32 jaar) en woon in de omgeving van Zwolle, samen met man en twee zoontjes. Ik heb communicatie gestudeerd in het mooie Groningen en ben daarna het marktonderzoeksvak ingerold. Ik werk nog steeds met plezier in het noorden van Nederland.

Een van mijn hobby's is lezen, dat zal je vast niet verbazen! Wellicht ken je me al van de Feelgood Club op Hebban.
De liefde voor boeken is al vroeg begonnen. Ik werd veel voorgelezen, ging jong mee naar de boekhandel en bibliotheek en leerde mijzelf in de kleuterklas lezen. Mijn eerste boekje dat ik zelf las was Vuur in het bos. Daarna las ik alles wat los en vast zat. Elke woensdagmiddag haalde ik het maximum aantal boeken dat ik in de bieb mocht lenen en ik las de uren daarna non-stop. Mijn zeven boeken waren vaak al uit ruim voor het weer woensdag was. Als kind heb ik zelf heel erg genoten van De brief voor de koning, De geheimen van het wilde woud en De zevensprong van Tonke Dragt, maar ook van series als De olijke tweeling en Kippenvel.

Door de komst van kinderen is het lezen op een laag pitje komen te staan. Ik las veel voor, maar las niet voor mijzelf. Maar dat miste ik op een gegeven moment heel erg. Ik ben toen op Hebban terecht gekomen en dat heeft me geholpen uit mijn leeswinterslaap op te staan. Ik las meer en meer en ben wat dat betreft een echte kliko; alles gaat er in. Historische romans, feelgood en thrillers. Maar natuurlijk ook jeugdliteratuur! Ik heb altijd gehoopt dat mijn kinderen net zo van lezen zouden houden als ik. Door te lezen prikkel je je fantasie, leer je werelden kennen en proef je van andere culturen. Heerlijk wegdromen! Ik gun dat plezier iedereen! Ik heb mijn kinderen altijd graag voorgelezen en nu ze zelf ook lezen ben ik blij te zien dat ze daar ook plezier in vinden. Lezen is voor mij herinneringen maken en een boekje waar ik met mijn kinderen veel plezier aan heb beleefd is Temmer Tom van Tjibbe Veldkamp

Toen de kans voorbij kwam om voor Hebban jeugdboeken te recenseren heb ik dat met twee handen aangegrepen en nu doet de kans zich voor om deel te nemen aan de Jeugdliteratuurclub. Ik heb er ontzettend veel zin in om aan de slag te gaan!



Reacties op: Even voorstellen: Jeugdliteratuur Clublid Sanne

Meer informatie

Gerelateerd