Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

April 2018 Leesupdate

op 29 april 2018 door

11 Galgenveld ****

Kyra wordt door haar broer gebeld: er hangt een lijk aan een lantaarnpaal op het "galgenveld". Als Kyra erheen gaat, ziet ze dat het een leraar van haar is. Niet veel later wordt er een lijk op een plein gevonden zonder hoofd: het hoofd is bij sportvelden geplaatst. Wie zit er achter deze gruwelijke moorden? Kan de politie er achter komen wie de dader is? Ondertussen start Kyra (die een forensische opleiding wil gaan doen) haar eigen onderzoek. Kan zij de verbanden tussen de moorden ontdekken? Ondertussen is ze ook met een onderzoek naar haar verdwenen zus bezig....

Spannend boek dat van begin tot eind boeit. Spanning goed opgebouwd. Eigenlijk wil je helemaal niet stoppen met lezen totdat je het boek dichtgeslagen hebt!

Gespaard: € 3,02

12 Miss Communicatie ****

Een boek over 3 vriendinnen die na hun studietijd in 1 huis zijn blijven wonen. Dit eerste deel van de serie gaat vooral over Didi: journaliste bij De Week. Tijdens een vergadering trekt ze een voorpagina artikel naar zich toe over Twitter. Ze ontdekt dat er 2 fervente twitteraars ineens van twitter zijn verdwenen en gaat op onderzoek uit niet wetende dat ze zichzelf in gevaar brengt.

Een heerlijk boek om te lezen en nog spannend op het eind ook. Mijn eerste ervaring met deze schrijfster. Ik ga zeker ook de andere 2 delen uit deze serie lezen!

Gespaard: € 2,71

13 Thuis in Virgin River ****

Het enige dat Mel wil is Los Angeles ontvluchten waar ze stikt in haar verdriet en alle meelevende blikken van bekenden na het overlijden van haar man Mark. Ze komt terecht in een klein dorpje in Californie waar iedereen elkaar kent. Ze gaat er heen als hulp voor de plaatselijke dokter die meent dat hij helemaal geen hulp nodig heeft ook al is hij al oud... Als ze vast komt te zitten op een landweggetje en haar tijdelijke onderkomen ook nog eens een bouwval lijkt te zijn, wil ze maar 1 ding : weg! Een vodelingetje gooit roet in het eten: Mel kan het kleintje niet aan haar lot overlaten en besluit te blijven tot er onderdak is voor de baby. Steeds komt er iets op haar pad waardoor ze besluit nog even te blijven en voor ze het weet zit ze er al een paar maanden. Zal ze zich thuis gaan voelen in Virgin River?

Wat een heerlijk eerste deel van een serie is dit: ik ben om en wil meer lezen.

Gespaard: € 3,01

14 Italiaanse schoenen ****

Sinds de chirurg Fredrik Welin een fatale fout heeft gemaakt tijdens een operatie, leeft hij teruggetrokken op een eiland in Zweden. In de winter hakt hij elke ochtend een wak in het ijs om zich onder te dompelen in het ijskoude water. Op een dag komt er iemand met een rollator over het ijs aangeschuiveld. Het is Hariet, de vrouw die hij 40 jaar daarvoor zonder iets te zeggen in de steek heeft gelaten. Ze vraagt hem haar mee te nemen naar het vennetje waar ze zouden gaan zwemmen als ze getrouwd zouden zijn. Het wordt een bijzondere reis en zijn leven zal daarne niet meer hetzelfde zijn....

Dit is de eerste roman die ik van Henning Mankell heb gelezen en ik ben blij dat ik dat eindelijk heb gedaan. Ik vond dit een erg mooi boek en het smaakt zeker naar meer.

Gespaard: €3,44

Totaal gespaard: (vorige maanden) € 38,59 + (deze maand) € 12,18 = € 50,77



Reacties op: April 2018 Leesupdate

Gerelateerd