Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Juni 2017 leesupdate

op 27 mei 2017 door

31 Ontspoord ***

Inspecteur Maritz uit Almere doet onderzoek naar een woninginbraak en komt er achter dat er in die buurt meerdere inbraken in villa´s zijn geweest. De zaak neemt ineens een andere wending als de kruimeldief vermoord wordt. Wie heeft dit op zijn geweten en vooral waarom???

Dit is een detecitve ala Baantjer dat zich afspeelt in Almere. Erg fijn boek om te lezen: korte hoofdstukken en prettige schrijfstijl.

Gespaard € 1,66

32 Thee met koekjes ***

Een feelgoodroman die helemaal fout begint: Raven vindt bij thuiskomst haar man met een andere vrouw in bed. Haar hele leven en dat van haar kinderen staat direct op zijn kop... Ze gaat op zoek naar woonruimte en heeft ook een baan nodig: haar luxe leven is ten einde. Langzaam maar zeker krijgt ze haar leven weer op de rit. Komt haar vertrouwen in mannen ook weer terug?

Een heerlijk verhaal om te lezen. Toch maar 3 sterren omdat het boek soms wel erg simpel is geschreven. Al met al wel een leuk boek voor tussendoor.

Gespaard: € 2,16

33 Zeemansbruid ****

Deze thriller wordt vanuit 3 personen beschreven: Hij (de dader), Ursula ( de vrouwelijke rechercheur) en vanuit Faye (vriendin van Dorian - de broer van Ursula). Rotterdam wordt opgeschrikt door de vondsten van 4 realdoll (poppen niet van echt te onderscheiden totdat je dichtbij komt). Dorian kan nog net zo'n pop ontwijken als er zo'n pop van een viaduct af wordt gegooid. Hierdoor komt hij in het ziekenhuis terecht. Ursula wil koste wat het kost uitvinden wie de veroorzaker van dit ongeluk is. Als er op meerdere plaatsen poppen worden gevonden, blijkt er meer aan de hand te zijn. Ursula zelf krijgt zelf ook heel wat voor haar kiezen in dit boek.

deze thriller wordt steeds spannender naarmate het verhaal verder komt. Heb het in 1 adem uitgelezen!

Gespaard: € 2,47

34 Voor je weggaat **

Dit was een buzzboek waar ik me voor op had gegeven. Het boek viel me tegen. De recensie vind je hier

Gespaard: € 2,68

35 Het lijk bij de sluis ***

Bij sluis 14 in Dizy wordt een lijk van een vrouw in de stal van de sluiswachter gevonden. Maigret komt ter plaatse. Wie de vrouw is wordt al snel duidelijk als het jacht van de Engelse Sir Lampson de Southern Cross bij de sluis arriveert: hij identificeert haar als zijn vrouw. Niet veel later wordt er ook een tweede opvarende van De Southern Cross dood aangetroffen en Maigret beseft dat hij snel de dader zal moeten vinden. Hij besluit op een fiets het jaagpad te betreden en rijdt van sluis naar sluis om de waarheid te achterhalen. Zal het hem lukken?

Een heerlijke detective met rechercheur Maigret in de hoofdrol. Leest altijd lekker weg.

Gespaard: € 1,87

36 De grijze jager 6: het beleg van Macindaw ****

Alyss zit nog steeds gevangen in het kasteel in Macindaw. Ze ontdekt de snode plannen van de neef van de kasteelheer die de Scoti open doorgang wil geven het land in zodat die kunnen plunderen. Will en Arnaut bedenken met geneesheer Malcolm een plan om samen met gestrande Skandiers het kasteel in te nemen om zo die plannen te verijdelen en (niet minder belangrijk) Alyss eindelijk te bevrijden. Zal het hen gaan lukken?

Weer een spannend deel in de Grijze Jager serie. Dit boek vormt samen met deel 5 een afgerond verhaal. Erg fijn om te lezen!

Gespaard: € 3,18

Bij elkaar gespaard: (vorige maand) € 86,20 + (deze maand) € 14,02 = € 100,22

Leuk om op de helft van het jaar iets meer dan € 100,- bij elkaar gelezen te hebben!



Reacties op: Juni 2017 leesupdate

Gerelateerd