Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Oktober 2017 Leesupdate

op 31 oktober 2017 door

48 De Cock en het lijk in de kerstnacht ***

Op Kerstavond wordt het lichaam van de 19 jarige Ellen uit een gracht in Amsterdam opgevist. Ze blijkt gewurgd te zijn. Vledder roept de hulp van De Cock in om de moord op te lossen.

Een lekkere detective om tussendoor te lezen.

Gespaard: € 1,09

49 Bloed op sneeuw ***

Dit boek gaat over huurmoordenaar Olav. Na een aantal opdrachten te hebben uitgevoerd, is de volgende opdracht de vrouw van zijn opdrachtgever om te brengen. Na haar een aantal dagen te hebben geobserveerd, besluit hij haar te 'redden'. Hoe zal dit aflopen?

heb nog nooit een boek van Jo Nesbo gelezen. Het boek las lekker weg en er staan mooie beschrijvingen in. Schrijver is zeker voor herhaling vatbaar.

Gespaard: € 1,85

50 Open slot ***

Dit boek heb ik voor een leesclub gelezen. Mijn recensie vind je hier

Gespaard: € 2.39

51 Een lucht vol Franse dromen ****

In dit boek volgen we Anneloes (loes voor familie en vrienden) die na haar scheiding naar Frankrijk is gereisd en daar een huis heeft gekocht en heeft omgetoverd in een Chambres d'hote. Ze heeft in korte tijd dierbare vriendschappen opgebouwd en heeft het enorm naar haar zin in Pommiers waar Chez Loes is gevestigd. Toch maakt ze zich zorgen om de toekomst: zal ze wel van haar inkomsten kunnen leven? Zeker als ze niet helemaal vol zit? Ze bedenkt andere manieren om wat bij te verdienen.

Ik vond dit een heerlijk boek om te lezen. Even wegdromen met dit boek en je in de rustige omgeving van Pommiers wanen.....

Gespaard: € 3,33

52 Q-serie De vrouw in de kooi *****

Eindelijk ben ook ik aan de Q-serie begonnen....

De afdeling Q wordt opgericht en de onaangepaste Carl Morck wordt hoofd van de afdeling die geplaatst is in de kelder. Na aandringen krijgt Carl (schoonmaak)hulp aangesteld in de vorm van Assad. Assad ontpopt zich tot een goede speurhulp en werpt scherpe inzichten op de eerste zaak die in behandeling wordt genomen. Het gaat om de verdwijning van Merette Lynggaard, een politica die ineens verdwenen is.

De spanning wordt goed opgebouwd naarmate het boek vordert. Ook leer je Carl beter kennen naarmate het verhaal vordert. Vond het en goed boek en ben in deel 2 begonnen.

Gespaard: € 3,82

Totaal gespaard: (vorige maanden) € 126,60 + (deze maand) € 12,48 = € 139,08



Reacties op: Oktober 2017 Leesupdate

Gerelateerd