Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De aanwinsten: september 2020

op 02 oktober 2020 door

September was een drukke maand met nieuwe boeken. Ja, alweer. Er stonden heel wat boeken op de planning, maar ik kwam ook boeken tegen met flinke korting. Zo had de dikke blauwe man nu een tiendaagse met flinke kortingen op van alles, ook op ebooks. Voor mij heel fijn, maar ook wel gevaarlijk haha. Kijk je mee naar de buit?

Nederlandse boeken

Zoals altijd begin ik met Bookchoice. In september zat daar Nog lange niet van M.J. Arlidge in, het laatste deel in de Helen Grace serie. Ik hoefde verder alleen nog maar het achtste deel, In de maneschijn, en die kon ik met korting scoren in de shop van Bookchoice.

Uit datzelfde pakket haalde ik deze maand Agneta’s Erfenis van Corina Boman, hier hoor ik veel goede dingen over. Het is een boek voor liefhebbers van De Zeven Zussen serie van Lucinda Riley en dat ben ik. Ik ben heel benieuwd of dit boek mij ook weet te boeien.

We blijven nog even bij Bookchoice, want in de shop staan maandelijks ook fijne aanbiedingen. In september waren dit vooral thrillers, maar ook Plankenkoorts van Tamara Haagmans en Stranddagboek van Emily Henry. Voornamelijk naar die laatste ben ik heel nieuwsgierig, maar die ander stond ook al enkele maanden op mijn lijstje.

In september verscheen het langverwachte vervolg op Misschien ooit en Misschien nooit van Colleen Hoover: Misschien nu. Ik las in september dan eindelijk Misschien ooit en wilde Misschien nu toen ook direct hebben. Deze ga ik snel lezen.

In september verscheen ook het nieuwe boek van Amy Giles: De scherven. Vorig jaar las ik Alles is nu van deze auteur en dat boek gaf ik 5 sterren. Ik ben benieuwd naar De scherven en had het in het voorjaar al vooruitbesteld.

Nog een boek waar ik al even op zat te wachten is Shiny broken pieces van Sona Charaipotra en Dhonielle Clayton. In augustus las ik Tiny pretty things en ik wilde direct weten hoe het verder zou gaan.

Voor de spot Liefde voor YA mocht ik van Dutch Venture Publishing twee new adult titels ontvangen: Van slag van Suzanne Peters en Tot onze wegen scheiden van Emma Anna. Naar beide boeken ben ik erg benieuwd, want mensen die deze al gelezen hebben zijn erg enthousiast.

Ja ja, eindelijk is 'ie er dan, de vertaling van The seven husbands of Evelyn Hugo van Taylor Jenkins Reid. Ik heb dit boek al twee keer in het Engels gelezen, maar ik wil het ook graag in het Nederlands lezen. Toen het kon werd De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo dus vooruitbesteld.

Ik was al een tijdje op zoek naar Aria van Nazanine Hozar. Na maanden te hebben gewacht op een eventuele korting die maar niet kwam heb ik nu toch besloten het boek te kopen.

Als laatste was daar opeens een hoop korting bij bol. Ebooks voor €2,99 en €3,99, zeg daar maar eens nee tegen. Zo vond ik in die actie Een glimp van jou van Holly Miller, een boek dat normaal gesproke €13,99 kost. Met €10 korting vind ik dat toch wel een hele mooie deal. Ook kocht ik in deze actie voor hetzelfde bedrag De verborgen Universiteit – De erfenis van Richard Grenville van Natalie Koch, een serie waar ik al heel lang eens aan wilde beginnen. Voor zo’n prijs is dat wel aantrekkelijk. Als laatste scoorde ik in deze actie Misverstand in the middle of nowhere van Lis Lucassen. Dat moet vast en zeker weer een heerlijk boek zijn.

Engelse boeken

Naast Nederlandse boeken kwamen er ook weer wat Engelse boeken binnen in september. Allereerst waren daar de vooruitbestellingen van A kingdom of flesh and fire van Jennifer Armentrout en How it all blew up van Arvin Ahmadi. Verder kocht ik nog twee boeken spontaan. Ik kwam op een andere blog het vervolg op Brave enough van Kati Gardner tegen. Om dit boek te kunnen lezen had ik wel het eerste deel nodig, dus deze kocht ik. Ook besloot ik na lang twijfelen toch Cemetery Boys van Aiden Thomas te kopen. Ik heb al boeken (met invloeden) uit verschillende delen van de wereld gelezen, maar eigenlijk nauwelijks LatinX boeken. Cemetery boys is zo’n LatinX boek en ik hoor er goede verhalen over. Ik ben erg benieuwd!

Tot zover mijn bookhaul van september. Heb jij één of meerdere van deze boeken gelezen of wil je dat nog doen?



Reacties op: De aanwinsten: september 2020