Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Top Ten Tuesday: Boeken op mijn TBR die ik vermijd en waarom

op 10 september 2019 door

Welkom op mijn spot! Dit is mijn eerste artikel, maar ik ga een aantal blog artikelen vanuit mijn profiel nog even overzetten, met name mijn artikel rondom de debuutprijs. Zoals je in het introboxje kunt lezen zul je hier geen mooie plaatjes vinden, ik kan namelijk niet ontwerpen.

Mijn eerste artikel hier is meteen een lijstje, namelijk een Top Ten Tuesday. Top Ten Tuesday is bedacht door Jana van That Artsy Reader Girl en aan de hand van een thema maak je wekelijks een lijstje. Je mag tien boeken noemen, maar het mogen er ook minder of meer zijn. Kun je met het topic van de week niets, dan mag je er je eigen draai aan geven of een ouder topic kiezen. Vandaag gaan we het eens hebben over vermijdingsgedrag. Het thema van deze week is: boeken op je TBR die je vermijd en waarom.

Het Rosie Project van Graeme Simsion

Het Rosie Project van Graeme Simsion staat al een eeuwigheid op mijn TBR, maar ik lees het steeds maar niet. Ik ben wel benieuwd naar de hype, maar ik laat andere boeken steeds voorgaan. Misschien is het toch niet interessant genoeg?

Als je het licht niet kunt zien van Anthony Doerr

Daar is ie weer! Als je het licht niet kunt zien heb ik nog steeds niet gelezen en ik denk dat dit te maken heeft met de dikte. Ook hoor ik dat het op een gegeven moment een beetje langdradig wordt en dan staat de dikte mij weer tegen. Het is een vicieuze cirkel die al een jaartje of drie voortduurt. Lezen of maar laten?

Dans met mij van Jojo Moyes

Hier eigenlijk hetzelfde verhaal. Dans met mij is ook zo enorm dik en ik weet niet of ik daar wel trek in heb.

Anna dressed in blood van Kendare Blake

Deze heb ik ooit eens gevonden en ik weet niet of dit misschien iets is voor Halloween. Ik heb het in ieder geval nog niet gelezen en dit wordt wel een bieb boek. Is de hele serie van Anna dressed in blood eigenlijk vertaald? Ik zie nu trouwens dat ik het boek nog niet op mijn Hebban plankje had gezet, maar wel op Goodreads. Dat gaat wel meer gebeuren vrees ik, zeker met Engelse boeken.

The strange fascinations of Noah Hypnotik van David Arnold

Ik vond David zijn andere boeken echt goed, dus ik heb The strange fascinations of Noah Hypnotik meteen besteld toen die vorig jaar uit kwam. Je raadt het al: ik vermijd het. Ik ben een beetje bang dat ik het niet tof ga vinden, het verhaal is zo anders dan ik van David Arnold gewend ben. Noah is gedurende het hele verhaal onder hypnose en ik ben bang dat het een beetje vaag gaat worden.

De tattoeëerder van Auschwitz van Heather Morris

Ik ging mee in de hype, hoezo beïnvloedbaar? Maar De tattoeëerder van Auschwitz staat nog steeds ongelezen te zijn. Ik ben niet de grootste fan van non-fictie, dus waarschijnlijk pak ik het daarom minder snel op.

Hart van vuur van Miranda Peters

Een boek dat ik deze maand wil lezen is Hart van vuur. Ik weet niet waarom ik het zo lang uitstelde, waarschijnlijk ook omdat het gewoon zo uit kwam.

Een tweede kans van Jennifer Armentrout

Nog een boek waar ik heel erg naar uitkeek, maar wat ik nog steeds niet heb gelezen: Een tweede kans van Jennifer Armentrout. En nee, ik heb hier geen enkel excuus voor.

Running with lions van Julian Winters

Running with lions is zo'n boek dat opeens een hype om zich heen had, maar die hype was ook zo weer verdwenen. Ik kocht het boek vorig jaar, maar toch pak ik het niet op.

Radio silence van Alice Oseman

Ik vond I was born for this van deze auteur verrassend goed, maar Radio Silence staat nog ongelezen op mijn Storytel plank. Dit boek kan niet tijdens #leesuiteigenkast, dus het blijft ook nog wel even staan ben ik bang. Ik zie dat dit boek nog niet in de Hebban database staat, oei!

Welk boek dat op jouw TBR staat vermijd je en waarom? En welke moet ik als de sodemieter oppakken en gewoon gaan lezen?



Reacties op: Top Ten Tuesday: Boeken op mijn TBR die ik vermijd en waarom

Gerelateerd