Lebowski

Lebowski Publishers is een wendbare uitgeverij die als geen ander inhoud aan commerciële kracht verbindt. Je herkent onze boeken aan de kwalitatief hoogstaande inhoud en de eigentijdse, opvallende vormgeving. We organiseren evenementen, maar zijn ook op andere plekken veel te vinden. Lebowski zoekt altijd naar nieuwe vormen om te publiceren, van boek tot online. Recent zijn we gestart met de Lebowski Book of the Month Club: een reeks herontdekte klassiekers die we exclusief bij een geselecteerd aantal boekhandels verkopen, dus niet online! Maar we hebben ook Medium, waar we juist verhalen álleen online aanbieden.

Lebowski ken je onder andere van Niccolò Ammaniti, Robert Bolaño, Charles Bukowski, Dave Eggers, Ali Eskandarian, Arnon Grunberg, Erik Jan Harmens, Kerry Howley, Phil Klay, Thé Lau, Nein Quarterly, Edith Pearlman, David Sedaris, Robert Walser en John Williams. En dat is slechts een greep uit de auteurs binnen ons fonds!

Bekijk de website

Uitgelichte berichten

Marlon James genomineerd voor Man Booker Prize!

31 juli 2015

Deze week is de (not very) longlist voor de Man Booker Prize bekend gemaakt en Marlon James is met zijn Een beknopte geschiedenis van zeven moorden een van de dertien genomineerden! 
Zie hier een...

Tiendelig pamflet van Rik Zaal op de Correspondent

28 juli 2015

De Correspondent publiceert in tien delen, gisteren begonnen met het eerste deel, Rik Zaals pamflet 'De gasrepubliek'.
"Hoe moet het verder met Groningen, zo getroffen door krimp en bevingen? Dat is...

De John Williams biografie: story #42

24 juli 2015

Op Facebook doen we het al langer, maar voortaan ook op Hebban mee te lezen: de wekelijkse update rond de biografie of John 'Stoner' Williams, door biograaf Charles Shields (bekend van de...

Marlon James wint American Book Award!

21 juli 2015

Het gaat maar door met Marlon James en zijn Beknopte geschiedenis van zeven moorden: gisteren werd hem de American Book Award toegekend. Hij is 30 augustus tot 2 september voor een bliksembezoek in...

Eerdere berichten


 

Gesponsorde boeken