Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Boeken als in een ballenbak; een weelde

op 16 augustus 2022 door

Ik ben alweer een dik halfjaar de trotse bezitter van mijn account op Passend lezen, waarover ik eerder schreef, en wat een uitkomst bleek dat te zijn.

Ik geef graag toe dat het combineer met de Online bibliotheek, de twee accounts waar ik mijn luisterboeken, en op de laatste ook weleens Ebooks, lees. En dat lukt beter dan de gewone fysieke boeken. Een groot plezier is het, zo erg dat ik halverwege het jaar al dik over mijn challengedoel heen ben. Maar dat is niet erg, dat maakt de overwinning allen maar groter!

Em het leuke is, dat ik tijdens het zoeken naar bepaalde luisterboeken of auteurs, vaak ineens stuit op titels of auteurs waar ik bog nooit van had gehoord, die ineens óók interressant tevoorschijn komen! Daardoor he ik al verschillende titels op mijn  Wil ik lezen-plank bijgeschreven, waarvan sommige zelfs ook nog deel bleken uit te maken van een serie (wat wil zeggen dat dus de hele serie bijgeschreven staat), en  ik heb zelf al enkele titels op de virtuele plank van mijn accounts staan. ik heb zelfs enkele titels die mijn moeder heeft gelezen (uit het eerder beschreven archief in mijn hoofd) op die planken staan, dus mijn leeswereld is enorm uitgebreid en opgefleurd. Dat geeft hoop, kracht, vreugde en plezier, wat wil een mens nog meer?

Stiekem hoop ik dat onder mijn lezers meer mensen in de Online bibliotheek (gewoon met je reguliere bibliotheek account) of zelfs met Passend lezen, eenzelfde uitkomst hebben gevonden, dat zou ik in ieder geval  iedereen toewensen, die weleens worsteld met concentratie of anderszins weleens moeite heeft de boeken gemakkelijk uit te kunnen lezen. Dus nogmaals, wees welkom deze tip uit te pluizen, wellicht helpt het jou ook. Want niets is prettiger dan volledig op te kunnen gaan in een goed boek, niet alleen deze zomer, maar het hele jaar door, eigenlijk zoveel mogelijk als in ons leven past!Reacties op: Boeken als in een ballenbak; een weelde

Meer informatie