Advertentie

Voorstelrondje

op 29 mei 2016 door

De omschrijving van mijn blogpagina op Hebban is kort;

"Over alles wat een lezende mama van twee kinderen met Minibieb en Kinderzwerfboekstation maar bezig kan houden."

Ik heb er wel over nagedacht om dit uitgebreider op te schrijven, maar die ene zin behelst eigenlijk heel goed waar mijn blog over gaat. En wil je meer weten, dan lees je gewoon mijn blogs. Die zullen eerlijk en persoonlijk zijn. Een blog zoals deze, waarin ik me dan toch wat uigebreider zal voorstellen en je kunt lezen wat je van mijn blogpagina kunt verwachten.

Allereerst; ik schrijf wat in mij opkomt. Ik schrijf over de dingen die ik mee maak. Natuurlijk met een link naar boeken. Het kan gaan over de minibieb die ik beheer. Of over mijn belevenissen als lezende mama van twee zoons (3 en 5). Recensies van boeken die ik lees zullen worden afgewisseld met verhalen over ons leven. Dat is wat je kunt verwachten. 

Daarnaast; ik schrijf wanneer er wat in mij opkomt. Op vaste momenten in de week een blog plaatsen zal niet gebeuren. Ik hou van heel veel van lezen, van boeken, van mijn minibieb, maar ook van mijn man, kinderen, werk en vrijwilligerswerk. Weinig tijd om over genoeg taken te verdelen en dan heb ik het nog niet eens over de dingen waar ik niet van hou (zoals het huishouden bijvoorbeeld) maar die ook tijd kosten ;-)
Dat houdt in dat ik soms meerdere blogs op een dag plaats, maar ook dat het misschien best wel eens een tijdje stiller kan zijn. Ik hoop dat wat je van me leest een toevoeging zal zijn op wat er al is. Maar ik hoop vooral dat je plezier zult beleven aan wat je over ons leest.

Tot slot; wie ik ben? Ik ben Sanne, 30 jaar oud, heb communicatie gestudeerd, werk nu als marktonderzoeker, beheer mijn eigen minibieb en ben vrijwilliger voor een stichting die voorlichting geeft over een niet zo'n leuke en onbegrepen ziekte.
Wat lezen betreft ben ik een echte vuilnisbak; ik lees een allegaartje aan boeken, (bijna) alles gaat er in. Als iemand zou vragen welk genre ik vooral lees, dan zou ik als eerste noemen: historische literaire romans. Maar wanneer ik kijk naar mijn gelezen boeken van dit jaar, dan varieert dat heel erg: (historische) romans, chicklit, boeken over food en gezondheid, thrillers, detectives en ligt er zelfs een graphic novel op mijn "gelezen" lijst. Mede door de Minibieb krijg ik veel boeken in handen. En daardoor lees ik nu ook boeken die ik niet kende of zelf niet gekozen zou hebben. 

Zo. Nu weet je het een en ander over mij. Vertel, wie ben jij??Reacties op: Voorstelrondje

Meer informatie

Gesponsorde boeken