Dit boek, "Liefde door scherven..." />
Fanpage

Liefde door scherven heen- Fan pagina

Liefde door scherven heen- Fan pagina

Hallo!

Wat leuk dat je op mijn pagina bent beland. Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Esther Scholten en ik ben de auteur van "Liefde door scherven heen"'
Dit boek, "Liefde door scherven heen" is mijn levenswerk. Mijn missie en mijn roeping. Ik vind schrijven ontzettend leuk maar dit boek is in het leven gekomen om een speciale reden. Ik wil namelijk het taboe rondom het hebben van een verslaving, of het hebben van een dierbare met een verslaving doorbreken. Ook hoop ik bewustzijn te kunnen brengen rondom dit onderwerp. Ik heb getracht te reflecteren op mezelf als partner van iemand met een verslaving. En uiteindelijk hoop ik dat de samenleving de handen ineen slaat en anders gaat kijken en anders om leert gaan met iemand die hiermee worstelt.
Ik hoop ook dat het boek teweeg brengt dat de wetgeving veranderd, en dit is op dit moment al een beetje gaande.
Naast dit boek zijn er van mijn hand nog andere titels verschenen. En ik hoop in de toekomst nog meer te kunnen schrijven maar dit boek "Liefde door scherven heen" is nog maar recent verschenen dus ik heb nog wel iets te doen.
Jij kunt mij helpen, als je dat wilt. Lees mijn boek, vink aan op Hebban dat je hem gelezen hebt en laat een recensie achter. Als je dat wilt. Het staat je, natuurlijk vrij. Ook kun je je recensie daarna posten op Bol.com en op de website van de uitgever www.Scholten Uitgeverij.
Wil je dat ik jou boek lees en een recensie schrijf?
Benader mij gerust en dan zal ik eens zien of het mij lukt.
Niet geprobeerd is altijd mis. We zijn er in de wereld om elkaar te helpen? Toch?
Ik vind het leuk om eens iets van je te horen, dat je van tijd tot tijd een berichtje achterlaat.

Ik wens jou alle goeds, en hoop dat we elkaar eens zullen treffen!

Hartelijke groet
Esther Scholten
www.estherscholtenschrijft.nl

Bekijk de website

Eerdere berichten


 

Meer informatie

Gesponsorde boeken