Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Mijn allereerste interview voor de krant

op 11 april 2018 door

Afgelopen maandag had ik mijn allereerste interview voor de krant. Het is weliswaar voor een lokale krant, maar toch. Dit interview voelde anders dan de eerdere interviews die ik heb gehad. Dat was voornamelijk voor verschillende facebookgroepen, zoals Samenlezenisleuker, met vragen die ik via de mail kreeg toegestuurd. Ook ontzettend gaaf natuurlijk, en ik wil daar ook absoluut niet op afdingen. Maar een krant voelt toch een stukje specialer.

Via de mail werd ik door de krant benaderd en uiteindelijk hebben we een datum en tijd geprikt. Op de dag zelf ben ik eerder van het werk weggegaan, zodat ik genoeg tijd had om rustig thuis te komen. Alhoewel er van “rustig” geen sprake was, ik had behoorlijk last van de zenuwen.

Uiteindelijk kwamen er twee mensen, zoals afgesproken: een verslaggever en een fotograaf. We zijn begonnen met foto's maken. De fotograaf had hele profesionele apparatuur bij zich, zodat ik me een beetje een ster voelde. Na de heuse fotoshoot ging de fotograaf weer weg.

De verslaggever en ik hebben daarna nog ongeveer een uur binnen gezeten en het interview gedaan. De verslaggever stelde vragen over mijn boek Het goud van de Gelaarsde Kat, daarvoor was ook het interview, maar ook over mijn eerste boek De verdwenen prinses van Geografie en hij stelde vragen over mij persoonlijk. Dit alles was naar aanleiding van de signeersessie van Het goud van de Gelaarsde Kat bij boek en kantoorhandel Korten in Olst op a.s. zaterdag 14 april.

Waarschijnlijk komt het volgende week woensdag in de krant en ik zal jullie daarvan zeker op de hoogte houden.

Ik voel me echt ontzettend trots dat de krant zoveel tijd en ruimte voor mij reserveert. Dit is weer iets waar ik vroeger alleen van kon dromen en dat nu werkelijkheid is geworden.Reacties op: Mijn allereerste interview voor de krant

Gerelateerd

Over

Liesbeth Jochemsen

Liesbeth Jochemsen

Liesbeth Jochemsen leest en schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Sinds 20...

Gesponsorde boeken