Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Signeren tijdens Bookstoreday

op 15 april 2018 door

Zoals eerder al gemeld, zijn er een verslaggever en een fotograaf van de Stentor bij mij thuis geweest. Ik kreeg een mooie fotoshoot en een interview. Dit alles vanwege het signeren van mijn tweede boek, Het goud van de Gelaarsde Kat.

Gisteren, zaterdag 14 april, was het zover. Op Bookstoreday, een dag waarin de boekwinkel en de lezer in het zonnetje gezet worden, mocht ik mijn boek signeren bij boek en kantoorhandel Korten in Olst. Ik vond het een hele eer om in mijn eigen woonplaats in de lokale boekwinkel te mogen staan. Naast een stapel exemplaren van Het goud van de Gelaarsde Kat, had ik ook een klein stapeltje van mijn eerste boek, De verdwenen prinses van Geografie meegenomen. Deze laatste zijn allemaal verkocht, maar daar had ik ook duidelijk minder van bij me. Voor degenen die nu denken: dat boek had ik ook wel gewild, niet getreurd, het is bij iedere boekhandel verkrijgbaar.

Tot mijn verrassing had boek en kantoorhandel Korten ook een aantal exemplaren van Het goud van de Gelaarsde Kat ingekocht, waardoor er een flinke stapel in de winkel lag. Ikzelf had, naast een stapel van mijn boeken, ook boekenleggers en ander promotiemateriaal meegenomen. De dag ervoor was ik naar de markt gegaan om ook voor de innerlijke mens te zorgen. Want iets lekkers mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het signeren. Uiteraard was dit voor de lezers bedoeld, dus ik heb de pindarotsen uit het zicht moeten opbergen om te voorkomen dat ze voor het signeren al op waren. Ik kan zeggen, het is gelukt. Er zijn er zelfs nog over, zodat ik tijdens het schrijven van dit stukje heerlijk kan smullen.

Boek en Kantoorhandel Korten had er een fantastische dag van gemaakt, compleet met lekkere hapjes, kleur je eigen boekenleggers en een aantal auteurs en een dichter die kwamen vertellen over hun werk. Waaronder ik dus. Ik heb veel animo gehad en van beide boeken een aantal exemplaren verkocht. En een paar mensen willen het in de bibliotheek gaan lezen, want daar is het nu te leen. Als dank voor mijn bijdrage aan Bookstoreday kreeg ik van boek en kantoorhandel Korten nog een mooie attentie, waar ik weer een boek mee kan kopen. Nu alleen nog bedenken welke.

Al met al was het een geweldige ervaring en weer een droom van mij die werkelijkheid is geworden.Reacties op: Signeren tijdens Bookstoreday

Gesponsorde boeken