Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Wat luister jij deze zomer?

op 16 mei 2020 door

De luisterboekhoek heeft een beetje stilgelegen. Het laatste artikel was "Wat luister jij in maart?" en inmiddels is het mei. Het zal die corona zijn die ook hier invloed heeft gehad. Concentratieproblemen waren er niet alleen met lezen, maar ook met luisteren.

076cb2ea26bbd7c453d92fc4151acd3e.jpg

Ook het elke maand opnieuw een artikel plaatsen over 'Wat luister jij?' is misschien niet ideaal. Oude artikelen met leuke luistertips worden dan niet zo snel meer geopend en die tips gaan verloren. Dat vinden we jammer. Daarom nu een artikel met een wat langere looptijd: de zomer! Met al het mooie weer van de laatste tijd is voor ons de zomer al een beetje begonnen.

Plaats in de reacties het boek dat je luistert. Je mag erbij zetten waarom je het hebt uitgekozen. Laat ons weten wat je van de voorlezer vindt en of het boek fijn is om naar te luisteren. Zo verzamelen we mooie tips, waar andere luisteraars weer iets aan kunnen hebben.

Laten we veel gaan luisteren deze zomer!



Reacties op: Wat luister jij deze zomer?

Meer informatie