Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Wat luister jij in 2021?

op 10 januari 2021 door

Omdat de luisterboekhoek een tijdje stil heeft gelegen, het laatste artikel was: Wat lees jij in de herfst?, en we inmiddels alweer in de eerste week van 2021 zitten openen we een nieuw café.

Dit is een cozy café waar je je heerlijk op de zitkussens kunt laten ploffen. Lekker rond de openhaard en is het daar te warm voor kan je lekker buiten op een bedje plaatsnemen. Dit café past zich aan aan de weersomstandigheden en de jaargetijden. Dat is natuurlijk heel handig, want zo kunnen we de nieuwste tips van iedereen lang blijven volgen in plaats van telkens een ander café te moeten openen. 

Natuurlijk zijn we nog steeds benieuwd welke boeken jullie luisteren. Plaats in de reacties het boek dat je luistert, waarom je het hebt uitgekozen. Laat ons weten wat je van de voorlezer vindt en of het boek fijn is om naar te luisteren. Zo verzamelen we mooie tips, waar andere luisteraars weer iets aan kunnen hebben.

Wij wensen jullie veel plezier met luisteren en hopen dat we elkaar van mooie tips kunnen voorzien. 

Helma, Marieke en Jeanet



Reacties op: Wat luister jij in 2021?

Meer informatie