Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De e-books vliegen me om de oren vandaag!

op 07 november 2018 door

Ja, inderdaad! Al drie gratis e-books binnen en twee andere die maar een heel klein prijsje vragen om ook binnen te mogen. Waar heb ik dat aan verdiend, vraag je je misschien af? Wel, heel makkelijk, je hoeft alleen maar jarig te zijn!

Van A.W. Bruna mocht ik Holland House van Sarah Prins downloaden. Het is een thriller die zich in Rio de Janeiro afspeelt, waar de Olympische Spelen plaatsvinden. Hoofdpersonage is journaliste Sanne en er is iets met een uitzendbureau dat verwikkeld zou zijn in criminale zaken. Het boek dateert uit 2016 en is een debuut. Lijkt me wel wat!

Van LS kreeg ik de keuze uit drie e-books: de eerste Samuel Bjørk (heb ik al), een YA van Marlies Slegers (geen zin in) en dus heb ik gekozen voor Verkikkerd van Lisette Jonkman. Het is een feelgood met studente Lucy in de hoofdrol en zij wordt toch wel verliefd, zeker! Het boek dateert uit 2013. Altijd leuk dit soort boeken!

Van eBook.de mocht ik een boek kiezen uit maar liefst vijftig titels! Vijftig keer klikken en alles bekijken, dat ging me te ver en dus heb ik op basis van de cover vier boeken voorgeselecteerd. De keuze ging uiteindelijk tussen de thriller Eisenhut und Apfelstrudel van Jessica Müller en de feelgood Hund aufs Herz van Mirjam Müntefering. Voor die laatste heb ik uiteindelijk gekozen, de cover is toch zo schattig! Het is het linkse boek op de foto. Niet onbelangrijk, het boek krijgt goede commentaren. Het dateert trouwens uit 2017. Al googlend kwam ik bij Petra Schier uit, een andere auteur die een hele hoop van die 'schattige' boeken geschreven heeft, een paar ervan zie je rechts van mijn gekozen boek. Zijn jullie ook meteen verliefd en willen meteen die hele serie in huis halen? Geen paniek, hoor, ik ga het niet doen! 

4b6b532618dd53196cb1166307fa6b45.png

Van bol.com en bookspot.be kreeg ik kortingen van 2,50 Euro, die zullen ook welbesteed worden. Ik heb nog wel even tijd om mijn bestelling te plaatsen, dus ik slaap er nog even over. Niet te lang, want voor je het weet is de code vervallen, dat zou niet de eerste keer zijn. Wat ik zeer waarschijnlijk in huis haal, is De sleutel van Kathryn Hughes.

Nou, als dat geen leuk begin van de dag was? Kregen jullie ook al dit soort leuke verrassingen in de inbox? En wat vinden jullie van de boeken die ik noemde?

Groetjes en tot binnenkort,
Greet



Reacties op: De e-books vliegen me om de oren vandaag!

Gerelateerd