Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

En toen stroomden de e-pubs en pdf-files binnen!

op 11 augustus 2017 door

Ik weet het, ik ben aan het overdrijven. Het is vandaag 11 augustus en ik plaats alweer mijn vierde blog van de maand, ik was nog nooit zo ijverig. Maar ik wil dan ook heel graag weten hoe groot de interesse is voor de boeken die op de shortlist van de Hebban Thriller Debuutprijs staan. De zes boeken werden gisteren bekend gemaakt, de juryleden weten wat ze de komende weken mogen lezen en beoordelen. Weer een feestje dus, en ik had er gisteren nog maar één :-) 

Hoeveel thrillerfans zitten er eigenlijk tussen mijn volgers? Zijn jullie van plan om samen met de jury de geselecteerde boeken te lezen? Ze hebben het tot de shortlist geschopt en kunnen dus eigenlijk alleen maar goed zijn.

Oh, zei ik het al? Ik zit in de tienkoppige jury! Dat is super en fantastisch, het wil wel zeggen dat ik pas na de prijsuitreiking, ergens in oktober, mag vertellen wat ik van de boeken vind. Maar hoe leuk zou het niet zijn om onze meningen te vergelijken? Laat het me weten: Welke titels ga je lezen? Of welke heb je al gelezen? Wie lijkt jou een mooie winnaar?

  • Dagboek uit de rivier van Frederik Baas (Ambo Anthos)
  • Niks van Koen Gubbels (Ambo Anthos)
  • Over het spoor van Eva Keuris (Prometheus)
  • Zonder jou van Chantal & Priscilla van Gastel (HarperCollins Holland)
  • King Coke van Dannis Kramers (Xander uitgevers)
  • Mangelvrouw van Marion van de Coolwijk (Karakter Uitgevers) 

Benieuwd wat jullie te vertellen hebben!

PS: Zullen we van dit lijstje een officiële minichallenge maken? 

Tot gauw,
Greet



Reacties op: En toen stroomden de e-pubs en pdf-files binnen!

Gerelateerd