Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Mijn Hebban-week

op 13 juli 2016 door

Deze week staat voor mij helemaal in het teken van Hebban. Nou ja, overdag moet er gewerkt worden, maar dat mag de pret niet drukken :-) 

Eerst en vooral een boek gelezen dat ik mocht jureren in het kader van de Hebban Thriller Debuutprijs. De titel van het boek kan ik jullie jammer genoeg niet verraden, want we hebben onderling de afspraak gemaakt dat we pas eind oktober, wanneer de winnaar bekend is, onze feedback over de gelezen titels wereldkundig maken. Wat ik wel kan vertellen is dat dit het laatste boek van de longlist was dat ik mocht lezen en dat het op dit moment mijn favoriet is. Voor alle duidelijkheid, de tien juryleden lezen niet elk alle 22 boeken van de longlist, ik persoonlijk heb er 8 gelezen. Klik hier voor meer info over de Hebban Thriller Club van 10. En hier voor de longlist.

Nu ben ik bezig in een buzzboek, namelijk ‘Een stap te ver’ van Tina Seskis. Ik hoop het boek morgen uit te lezen en aansluitend in de buzzdiscussie te kunnen stappen. De eerste geluiden over het boek waren vrij negatief, gelukkig zijn er vandaag een paar enthousiastelingen opgedoken. Ik ben zelf halverwege het boek en vind het best oké, ben heel benieuwd wat me nog te wachten staat. Klik hier voor meer info over de leesclub die aan dit boek gekoppeld is.  

Zodra mijn buzzboek uit is, zal ik beginnen aan een leesclubboek. Ja, ik weet het, ik word de laatste tijd enorm verwend door Hebban ! Vrijdag hoop ik te kunnen starten in ‘Scoop!’ van Iris Houx. De leesclub is al een tijdje bezig, maar mijn boek wist de weg naar Vlaanderen niet meteen te vinden, zodat ik met een beetje vertraging zal starten. Klik hier voor de leesclub rond ‘Scoop!’, een boek met een fantastische cover.

En wie dacht dat ik mij dit weekend uitsluitend op ‘Scoop!’ zou concentreren, heeft het mis. Ik wil immers ook graag de eindverslagen van twee leesclubs schrijven. Door stom toeval lopen beide leesclubs nu vrijdag af, dus wil ik aansluitend de verslagen online zetten. Uitkijken dus naar de afsluitende feedback over ‘Scorpio’ van Hilde Vandermeeren en ‘IJs’ van Koen d’Haene, door mij gewaardeerd met respectievelijk vijf en vier sterren. Altijd leuk om leesclubs te coördineren van goede boeken. Klik hier en hier voor de leesclubs.

Leuke week dus, ik hoop dat iedereen die deze blog leest net zoveel leuke leesplannen heeft.

Tot gauw,
Greet



Reacties op: Mijn Hebban-week

Gerelateerd