Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Zondagmorgen

op 18 februari 2018 door

Het is zondagmorgen. Het gras is nog helemaal wit, maar de zon schijnt al volop. Vanmiddag gaan we dus een stevige wandeling maken. Voor het zover is, bekijk ik even wat ik vandaag nog allemaal mag gaan doen.

Allereerst ga ik mijn Hjorth Rosenfeldt uitlezen, dat duurt nog een uur of twee, schat ik. Meteen daarna ga ik mijn mening over het boek neerpennen en een nieuw blogje klaarzetten. Volger Karin las het boek immers samen met mij, het verslag over onze buddyread kunnen jullie volgende week lezen.

62294b6a8fcc536fe57dc9aa39d6829b.jpgNa al dat thrillergeweld zoek ik rustiger oorden op. Met het boek van Oddný Eir trek ik immers naar IJsland. Ik was er zelf één keer, in 2013, ik hoop dat het boek de sfeer weer helemaal naar boven zal weten te halen.

Of ik met de nieuwste verhalenbundel van Historische Verhalen mij ook in rustiger vaarwater zal begeven, is nog niet helemaal duidelijk. Ook in vroeger eeuwen kenden ze al moord en doodslag, politieke steekspelletjes en weet ik veel wat.

Mijn twee volgende boeken liggen al klaar, dat is duidelijk. Plannen jullie ook een paar boeken vooruit of beslissen jullie pas wanneer een boek effectief uit is?

Zo, ik duik nog even in de spannende wereld van Hjorth & Rosenfeldt. Eerst wel even nieuwe koffie halen!

Fijne zondag iedereen,
Greet



Reacties op: Zondagmorgen

Gerelateerd