Bibliotheek

Geven en nemen: De Minibieb

Geven en nemen: De Minibieb

In elke stad, dorp of plaats is er wel minimaal een te vinden, een minibieb. Of hij nu van hout, metaal of een ander materiaal gemaakt is, het belangrijkste is dat de boeken droog staan. 'Neem een boek, geef een boek' is het principe waar deze kleine gratis bibliotheekjes op gebaseerd zijn. Een geweldig buurtproject, een fantastisch doel voor gelezen boeken die een nieuwe lezer nodig hebben en een interessant sociaal experiment.

Op Geven en nemen: De Minibieb-Page kun je een overzicht vinden, per provincie en plaats, waar een minibieb te vinden is. Mits de beheerder deze ook aangemeld heeft onder het juiste artikel. In de toekomst zullen wij deze spot uit gaan breiden.

De beheerder van deze Page is Bryan Fohler en Veronique Wilbrink, bekend van Koukleum.nl en beheerders van verschillende minibiebs in Landgraaf.

Bekijk de website

Uitgelichte berichten

Gratis flyer voor je minibieb

26 maart 2020 1 reactie

In deze tijd waar het Coronavirus heerst en waarbij we toch de mogelijkheid willen blijven bieden om boeken te lezen, hebben we, met dank aan Debbie, van Hebban, een mooie flyer om in je minibieb te...

Minibiebs en het Coronavirus

21 maart 2020 3 reacties

Natuurlijk is het voor iedereen een moeilijke, zware en bizarre tijd. Ook voor de minibieb beheerders en bezoekers. Daarom zetten wij hieronder een aantal belangrijke punten op een rij.
Openbare...

Eerdere berichten


Wij horen bij Geven en nemen: De Minibieb

 

Gesponsorde boeken