Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Minibiebs en het Coronavirus

op 21 maart 2020 door

Natuurlijk is het voor iedereen een moeilijke, zware en bizarre tijd. Ook voor de minibieb beheerders en bezoekers. Daarom zetten wij hieronder een aantal belangrijke punten op een rij.

Openbare bibliotheken zijn gesloten en daardoor is de vraag naar plekken waar mensen boeken kunnen ruilen enorm.

Hou je wel aan de algemene richtlijnen.

  • Ben je verkouden, heb je een loopneus of niest je vaker? Blijf dan gewoon lekker thuis!
  • Zie je andere bezoekers bij een Minibieb staan? Houdt dan de aanbevolen 1,5 meter afstand in acht en wacht even tot deze andere persoon bij de minibieb klaar is.
  • Was vóór en ná het bezoek aan een Minibieb altijd je handen.

De kans dat het Coronavirus verspreid wordt via papier is klein, echter is het niet helemaal uit te sluiten. Het is dan natuurlijk ook ieders eigen verantwoordingen hoe hij hiermee om gaat.

Wij zelf hebben er voor gekozen om onze eigen minibiebs leeg te halen en tijdelijk te sluiten aangezien Veronique helaas, sinds de uitbraak van het Coronavirus, erg kortademig is. Wij hebben daarom bewust onze minibieb gesloten aangezien er, hier in Landgraaf, nog genoeg andere minibiebs te vinden zijn. Voor de zekerheid hebben we dit ook overlegd met de organisatie Kinderzwerfboek en zij waren, na onderling overleg, het hier volkomen mee eens. Dus ben je als beheerder ziek, dan is het wellicht handig om je eigen minibieb voorlopig toch even te sluiten. Tenslotte is de gezondheid het belangrijkste.

Wij zijn er benieuwd hoe jullie hiermee omgaan. Laat het weten hieronder in de comments.Reacties op: Minibiebs en het Coronavirus

Gesponsorde boeken