Advertentie

Naar welke Nederfantasy kijk jij deze herfst uit?

op 25 september 2019 door

De herfst is begonnen en terwijl de blaadjes van de bomen vallen en de eerste regenbuien weer een feit zijn, kijken wij uit naar nieuw leesvoer. Deze herfst verwachten we in elk geval de volgende boeken:

0c2eacebe9f905ecac2bbaaa98bb0efc.png

Morgen komt het volgende deel van De zwijgende aarde uit, namelijk TweeleedIn november sluit Johan Klein Haneveld de serie af met IJsbrekers. De zwijgende aarde bestaat dan in totaal uit vijf boeken van Nederlandstalige auteurs, die zich elk in dezelfde wereld afspelen.

Deze herfst verwachten we ook De wortels van de stad. Waar dit boek over gaat? Dat lijkt nog even een verrassing te zijn. Het verhaal valt in elk geval in het genre fantasy.

Daarnaast zal ook De smaragden troon in het najaar verschijnen. Dit is het vervolg op De saffieren troon. In dit tweede deel maakt de lezer kennis met de wereld van de Ilf.

Ben jij van plan een of meer van deze boeken te gaan lezen? Is er nog een ander Nederfantasy boek dat deze herfst uitkomt waar je echt naar uitkijkt?Reacties op: Naar welke Nederfantasy kijk jij deze herfst uit?

Meer informatie

Gerelateerd