Naar welke Nederfantasy kijk jij deze winter uit?

op 29 december 2019 door

Ongemerkt is het ineens winter geworden. Kerst is voorbij en met nog een paar dagen in het oude jaar, is het weer tijd om vooruit te kijken. Welke Nederfantasy komt er aan?

De zoon van de slang

Rond 17 januari 2020 wordt De zoon van de Slang van Peter Varg verwacht. Dit is het derde deel van de trilogie Kukulkans Meesterplan, dark fantasy op zijn best.

Achterflap boek

89c7ac5ee0d36975a3fb8699e0121fb0.pngTerwijl de wereld in brand staat en de ellende van de eindtijd onafwendbaar lijkt, geniet Victor, de zoon van Peter en Monica, van een onbezorgde kindertijd in België.

Hij is vijftien als zijn vader ten prooi valt aan de vloek die in hem woekert en Peters verschrikkelijke dood verandert de vrolijke jongen in een norse puber. Tien jaar later sterft ook zijn moeder. Na haar dood trekt Victor met haar urne naar Chili om haar volgens de gebruiken van het Coya-volk te begraven. En vanaf het moment dat hij voet op Chileense bodem zet, raakt alles in een stroomversnelling.

Boek10

Boek 10 is een initiatief van Godijn Publishing. Op 25 januari 2020 lanceren tien auteurs hun boek tijdens een groots evenement. De boeken zijn inmiddels bekend gemaakt en hier zit ook fantasy tussen.

b4ff238895c04c1871f32044e498422b.pngEllis van Zijll zal Abdij van de nacht presenteren, een Young Adult Fantasy. Ook Jesse van Willigenburg heeft een Young Adult Fantasy geschreven, namelijk Mianara. Dit is een eerste deel van een serie, genaamd Veraad. Tenslotte presenteert Anita Henriet Dertig dagen om te falen, een New Adult Fantasy.

Naar welke Nederfantasy kijken jullie deze winter uit?Reacties op: Naar welke Nederfantasy kijk jij deze winter uit?

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken