Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Klassieke Eversellers

op 15 december 2015 door

Dit zijn de boeken uit de Klassieke Everseller-reeks:

Arthur Conan Doyle - Een studie in Rood
Sherlock Holmes en Dr. Watson worden naar een sinister huis geroepen waar ze het lichaam van een man vinden. De politie is verbijsterd. Holmes gebruikt zijn kennis zoals alleen hij dat kan en weet de moord terug te leiden naar Amerika.

H.P. Lovecraft - Het gefluister in de duisternis
In deze bundel staan zeven horrorverhalen die gebaseerd zijn op de legende dat de wereld lang geleden bewoond werd door wezens die zwarte magie beoefenden en daardoor hun macht verspeelden en werden verbannen.

Agatha Christie - Moord is kinderspel
Luke Fitzwilliam ontmoet een oude vrouw die de volgende dag plotseling overlijdt. Ze dacht dat er een massamoordenaar actief was in haar dorp en ook het verwachte volgende slachtoffer blijkt overleden te zijn. Luke stelt een onderzoek in.

Edgar Allan Poe - Het complete proza 1
Een van de meest excentrieke schrijvers van de 19e eeuw is zonder twijfel Edgar Allan Poe. Zijn verhalen over mysterie en horror zijn ongeëvenaard in de Amerikaanse fictie en hebben grote invloed gehad op de hedendaagse verhalen.


Reacties op: Klassieke Eversellers

Gerelateerd

Gesponsorde boeken