Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Mijn boeken(reis)maand september

op 07 oktober 2017 door

September is altijd een maand waarin er heel veel nieuwe boeken uitkomen. Het is heerlijk neuzen in de boekwinkel om boeken uit te zoeken voor de komende wintermaanden. De maanden om met een boek op de bank te zitten , onder een dekentje en een kop thee komen er weer aan. Hoewel ik de korte dagen en het vele donker vervelend vind, geeft het wel weer de tijd om weg te dromen in een boek. Maar nu eerst afgelopen maand, wat las ik allemaal:

48. Grond, Wil Boesten (USA en Nederland).

Eind juni ben ik met We Love Lit Bij de schrijver thuis geweest. Hij vertelde hoe hij zijn boeken schreef en ook hoe dit boek tot stand is gekomen. Met dat nog in het achterhoofd is het toch een bijzondere ervaring om dan het boek ook te lezen. Over de middag bij Wil Boesten kun je hier alles lezen.

49. Slaap zacht Johnny Idaho, Auke Hulst

Een heel bijzonder boek, in een heel bijzondere setting. Het kost even tijd voor je precies doorhebt hoe het in elkaar zit, maar daarna leest het boek als een trein. Verschillende verhaallijnen worden kunstig door elkaar heen geweefd om uiteindelijk mooi bij elkaar te komen. Zeker een aanrader.

50. En ik herinner me Titus Broederland, Auke Hulst.

Twee boeken achter elkaar van dezelfde schrijver lezen doe ik niet zo heel vaak, maar dat had nu een reden. Voor de Club van 10 van Hebban gaan we met deze boeken nog iets leuks doen. Wat, dat volgt later nog.

51. Hoor nu mijn stem, Franca Treur. (Nederland)

Dit boek las ik ook voor Hebban. Wat vier collega's van WeLoveLit en ik van dit boek vonden kun je binnenkort terug lezen op Hebban.

52. De studente, Elise Wuyts (Engeland)

Een debuut van de jonge schrijfster Elise Wuyts. Meteen genomineerd voor de Bronzen Boekenuil 2017 en ook met de nodige commotie daarom heen. Samen met Nathalie van We Love Lit deed ik een buddyread .

53. Heks, Camilla Läckberg (Zweden)

En toen had ik even zin in heel iets anders. Tot nu toe las ik al de boeken van Läckberg met zeer veel plezier. Heks was ook geen teleurstelling, met recht weer een echte Läckberg.



Reacties op: Mijn boeken(reis)maand september

Gerelateerd