Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

week 33 en 34 van mijn reading challenge

op 28 augustus 2018 door

Je kent dat wel, de laatste week van je vakantie, slechte wifi. Dan vervolgens thuis snel de vakantie bende opruimen, de wasmachine overuren laten draaien en ook meteen weer aan het werk. Druk, druk, druk, de vakantie al weer bijna vergeten. Bijna dan, ik ben zeker niet vergeten van welke boeken ik heb genoten, welke mooie wandeltochten ik heb gemaakt en hoe gezellig het weer was met het hele gezin compleet,  rond de camping tafel. De wekelijkse spot over mijn reading challenge is er dan ook even bij ingeschoten. Toch noem ik hier nog even de twee boeken van de afgelopen twee weken, om dan volgende week met goede en frisse moed de draad weer op te pakken.

Ik las:

Buzz Aldrin, waar ben je gebleven, Johan Harstad.

Een dikke klepper zoals je van deze schrijver wel gewend bent. Een meeslepend verhaal waar wonderwel niet zo heel veel gebeurt maar wat ontzettend boeit, door de mooi natuurbeschrijvingen maar ook doordat je je zogoed voor kunt stellen dat het leven zo loopt.

De buitenjongen, Paolo Cognetti

Net als zijn eerste boek (eigenlijk zijn tweede), De acht bergen, ontzettend mooi geschreven. Je loopt zelf in die bergen en verblijft in die berghut. Als je dit boek dan ook, net als ik, leest als je in de bergen bent, kan het niet anders dan dat je enorm geniet van dit boek.



Reacties op: week 33 en 34 van mijn reading challenge

Gerelateerd

Over

Johan Harstad

Johan Harstad

Johan Harstad is een Noorse schrijver. Hij publiceerde enkele bundels met korte ...

Paolo Cognetti

Paolo Cognetti

Paolo Cognetti (1978) is een Italiaanse schrijver en documentairemaker. De acht ...