Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Monthly Pages april2021

op 01 mei 2021 door

April doet wat hij wil, en dus hadden we deze maand lekkere warme dagen, maar werden we hier in Twente gisteren ook verrast met een fikse hagelbui die de straten witkleurde alsof het winter was.

 

Bij ons viel de eerste week van de ‘mei’vakantie nog in april, en dus hebben mijn kinderen de helft er al wer op zitten. Wij zijn thuisgebleven en hebben besloten de tuin eens goed aan te gaan pakken. Waarmee vullen jullie deze meivakantie?

 

Blogs

De volgende recensieblogs zijn deze maand op Pages verschenen:

-          Stilstaan in beweging (30 april)

 

Er waren deze maand geen losse blogs.

 

Lees het terug op de website, Hebban spot, Facebook pagina, Twitter en Instagram!

 

Book haul

Deze maand ontving ik één recensie exemplaar en dan gelijk een hele bijzondere. Via mijn website legde Petra Doom contact met mij. Ze vroeg of ik haar verhaal ‘De 366ste dag’ zou willen recenseren. Natuurlijk zei ik ja, en toen ik het boek in handen hield wist ik op gevoel dat dit een uniek verhaal zou worden.

Ook ontving ik van Wendy Noordzij het boek ‘De Buurheks – en het raadsel van de ster’. Dit omdat ik en mijn dochter dit boek mochten proeflezen. Natuurlijk ben ik hier heel trots op; net als mijn dochter die het boek mee naar haar kamer nam en ik het sindsdien niet terug heb gekregen.

 

Monthly Fav 

Afgelopen maand las ik ‘2021 – Kamp Alpha, De nieuwe wereld’ van Suzanna Esther. Ook dit deel kreeg van mij maar liefst 4,5 ster waardoor dit boek met recht mijn Monthly Fav april 2021 genoemd mag worden.

 

Pages wil jou mening!

Pages zou graag jullie mening willen. Wat zouden jullie leuk vinden om te zien op Pages? Wat missen jullie nog? Pages staat altijd open voor jou mening of idee, dus schroom niet en laat van je horen!

 

More Pages

Waar volg jij Pages? Pages is inmiddels te vinden op:

www.pagesbynicole.com

Facebook, Instagram, Hebban en Goodreads

Libris, LinkedIn, Amazon, Bol en andere boekensites

Youtube, Twitter en Pinterest

Vind, volg, like en reageer! Jullie zijn meer dan welkom!

 

Next Pages

Voor de volgende maand denk ik dat ik wel een leuk spel weet… Als het maar niet te eng wordt…

 

Tot de volgende Monthly Pages!

 

Liefs Nicole  



Reacties op: Monthly Pages april2021