Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

WINACTIE kinderboekenpakket

op 28 november 2019 door

Jaaaaaaaa!!!!!!

 

Eindelijk is het zover! De feestmaand is aangebroken!

 

Pages trapt deze feestmaand af met een winactie waarmee een kinderboekenpakket van maar liefst 4 boeken te winnen valt! Speciaal omdat de goedheiligman in het land is wordt dit pakket op zijn verjaardag verloot. Zet 5 december daarom in jullie agenda zodat jullie weten wie dit mooie pakket gewonnen heeft.

 

Let op: Deze winactie hou ik alleen op de Facebook pagina van Pages. Op de andere socials volgen, hopelijk snel, andere winacties.

 

Welke boeken kun je nu precies winnen? Het kinderboekenpakket bestaat uit: Rover en broertje van Karine Jenkel, De vogel in mijn hoofd wil vliegen (een dichtbundel speciaal voor en door kinderen), Anky gaat van start van Samantha Era (licht beschadigd helaas) en voor de allerkleinsten een drie verhalen bundel van Bobbi van Ingeborg Bijlsma en Monica Maas.

 

Wat moet je doen om kans te maken op dit leuke pakket?

  1. Like de pagina van Pages by Nicole
  2. Deel dit bericht openbaar op je tijdlijn
  3. Reageer hieronder met een klein sinterklaasgedichtje

 

Let op: om kans te maken moet je al deze drie acties doen, anders word je naam niet voor de loting meegenomen

 

NB: Deze winactie is volledig door mijzelf betaald. Jullie kunnen mij hierin steunen door boeken te kopen via de verkooplink die ik vaak bij mijn recensies plaats. Hierdoor ontvang ik een beetje geld waarmee ik weer meer leuke dingen kan doen voor jullie.

 

Heel veel succes!

 

Liefs Nicole



Reacties op: WINACTIE kinderboekenpakket