FF offline

op 22 juni 2016 door

De allernieuwste Het leven van een Loser, FF offline is sinds deze week weer verkrijgbaar, mijn beide oudsten hebben de gehele serie, ieder apart, compleet in de boekenkast staan. Reden dus voor mij om de gevaarlijkste winkel ooit, de nachtmerrie voor mijn portemonnee, binnen te stappen, de boekenwinkel.

"Oogkleppen op, bij binnenkomst direct gericht kijken naar de jeugdboeken, ze zullen vast wel op een stapel liggen tussen de nieuwkomers, dus zoek naar zwart tussen de stapels en kijk niet in de schappen, ik herhaal, kijk niet in de schappen!", " Ja hebbes!"

"Twee pakken en wegwezen! Als de dame van de kassa tenminste de moeite wilt nemen om te komen afrekenen. Leg nu die boeken op de toonbank en kijk alleen naar die twee Leven van een Losers die je op de toonbank hebt neergelegd, en het kan je niet schelen als je daardoor een beetje Wimpy overkomt! Ohw, wat vangt mijn ooghoek nou op? De weg naar Little Dribbling van Bill Bryson, och die wil ik nog zo graag hebben! En daar! Daar ligt Clarice Lispector van Benjamin Moser, eventjes kijken dan, zo nieuwsgierig naar het boek." Nu begrijp ik ook ineens waarom de toonbank bij, voornamelijk deze boekenwinkel altijd volgepropt ligt met stapeltjes boeken, zo vol dat je nog maar net dat kleine beetje ruimte hebt om het boek(en) dat je wilt aanschaffen op de toonbank neer te kunnen leggen. Er zijn waarschijnlijk meer mensen waarbij hun portemonnee gebukt gaat onder het "kwaaltje" lezen, en daarom liever als een kip zonder kop, doelgericht heen en weer lopen, zover dat dan gaat als een kip zonder kop zijnde.

"Niet doen, alleen de twee Leven van een Losers! Denk aan je TBR stapel, die je gisteren nog hebt geteld, genoeg, je hebt nog genoeg voor jaren leesplezier, met prachtige titels die ertussen liggen!Oké, zucht, kijk de boeken diep aan, ze liggen er voorlopig echt nog wel, en anders kunnen ze altijd nog besteld worden, niet doen dus!"

"Kan ik U helpen Mevrouw?", "Ja graag, ik wil graag deze twee Leven van een Losers." Het is me gelukt! Ik ben alleen met de twee Leven van een Losers onder mijn arm de boekenwinkel uitgelopen. Toch nog niet zo rijp dus voor de Anonieme Boekalisten groep als dat ik dacht! 

Trailer: Leven van een Loser FF offline.

(Afbeelding is afkomstig van www.graphic-novels.nl)Reacties op: FF offline

Gerelateerd