Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Niet te missen 'Nieuwe Maan' van Sarah Crossan

op 07 februari 2018 door

Uitgever Mariska Budding over Nieuwe Maan van Sarah Crossan

Sarah Crossan las, was ik verkocht. In haar heldere, toegankelijke en poëtische stijl brengt Sarah Crossan krachtige verhalen naar je hart, verhalen die ertoe doen, die je niet meer loslaten. Juist door de korte zinnen is het heel fijn (en verslavend) lezen voor een brede doelgroep. Met weinig woorden en in een ritmisch verhaal houdt ze de lezer en de maatschappij een spiegel voor. 

Haar nieuwste boek Nieuwe maan verschijnt in april bij Pepper Books. Deze indrukwekkende roman is, net zoals haar vorige boek EEN (winnaar Dioraphte Literatour Prijs 2017), in vrije versvorm geschreven. 

Joe’s broer wacht al tien jaar zijn doodstraf af in een gevangenis in Texas, mijlenver van Joe en de rest van hun disfunctionele gezin. Maar wanneer de executiedatum vastgesteld wordt, is Joe vastbesloten om die laatste weken met zijn oudere broer door te brengen. Zonder geld of back-up vertrekt Joe naar de laatste ontmoeting met zijn broer. Maar terwijl het aftellen begint, ontstaat er ook weer nieuwe hoop. 

De cover wordt al net zo prachtig als de inhoud. Met een verrassend element erin…'  Reacties op: Niet te missen 'Nieuwe Maan' van Sarah Crossan

Gerelateerd

Over

Sarah Crossan

Sarah Crossan

Sarah Crossan groeide op in Ierland en Engeland, maar woonde ook zeven jaar in N...

Gesponsorde boeken